På benene igen

Som jeg viste på min video tidligere i dag, bliver juleroserne noget bløde i stænglerne, når de fryser.

 

20120402_163157

 

De retter sig dog hurtigt igen ved plusgrader, og den flotte gruppe her er den jeg viste på min film. Der gik kun nogle så timer, før blomsterne igen var på benene.

5 kommentarer:

 1. Hvor er de smukke, jeg har købt 3 nye påskeklokker i år, en meget mørk, en lyserød og en nærmest limegrøn. Glæder mig til at de bliver lige så store som dine.
  Hilsen Lisbeth fra Silkeborg

  SvarSlet
 2. Uha de lover sne, vind og lave temp i påsken - øv bøv havevejr! Så er det godt Haven lige er dumpet ind og jeg er bagud med dine videoer. Vi har desværre fået både et fibrose og kræft tilfælde i den nære familie så meget tid foregår på henholdsvis Næstved sygehus og Rigshospitalet. Juleroser i en skål vakte stor glæde og med mine 27 forskellige var der lidt at kigge på. Man må jo ikke medbringe duftende vækster på sygehuset, men en lille buket violer med rod i en bitte lille vase var et hit blandt personale og patient. Hemmelige Haver og Mit haveliv blev også modtaget med største kyshånd.

  SvarSlet
 3. Det dårlige vejr bragte mig på en virtuel tur til Holland - jeg genså en hel del "gamle" videoer i aftes. Måske inspireret af dit lille "hovsa" i går, kom jeg i tanke om videoen fra Heerenhof, hvor du irettesætter nogle høns på afveje. Den have er virkelig en lækkerbidsken, især på grund af størrelsen og de helt utrolig mange detaljer som man så kan drømme lidt om realiserede sig på egen matrikel. Det sker dog nok ikke helt af sig selv, så nu er det vist på tide at gå ud!
  Hilsen Pia
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 4. Hej Claus,

  Et herligt syn. Jeg har virkelig fået øjnene op for skønheden i disse planter. Har plantet 30 stk. i år. Men de er ikke så store endnu. Jeg har dog to fra mine krukker sidste år. Dem plantede jeg ud i haven i efteråret, og det står begge store og flotte - en hvid og en rød.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet