Så er det til en side

Langsomt får vi ordnet en masse ting. For eksempel har vi i dag arrangeret alle krukkerne med tulipaner nede ved vejen.

 

20120418_142040

 

Det er efterhånden blevet en fast tradition med dette tulipanshow, og i ugerne op til spørger folk da også: Hvornår kommer tulipanerne frem?

 

20120418_142128

 

Mon ikke, at nogle ryster på hovedet og tænker, at jeg har storhedsvanvid. Måske ... Dem om det.

 

20120418_142105

 

Som I kan se har vi som noget nyt nu også fået laurbærtræer uden for porten. Og i baggrunden kan I skimte de skærmformede træer, som jeg nok skal vende tilbage til, når de springer ud.

 

20110501_165800

 

Nye læsere af bloggen kan her se, hvordan tulipanfloret så ud sidste år. Billederne ovenfor ser lidt spage ud i forhold. Men bare vent.

41 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare dejligt ud. Får det lov at stå i fred? og tak for tippet om løg i krukker froleden, det gav en aha oplevelse... smiler... god dag... fru.leger

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare smukt!!! det helt vildt....

  Ha´en skøn aften

  Knus Susi

  SvarSlet
 3. Løkplantene dine ligner et lite sangkor som står klar på kortrapper. Jeg tenker det vil bli vakker harmoni og frodig samspill! :-)

  SvarSlet
 4. Jeg er bare misundelig på dem der kan komme forbi og nyde synet. Det er bestemt værd at ta en omvej når den tid kommer :-D
  K.Gro

  SvarSlet
 5. Jeg tænker også om I kan beholde dem for jer selv?

  SvarSlet
 6. Hej Claus.

  Det skal nok blive flot, det var det i hvertfald sidste år!!!!
  mange hilsner
  jmn

  SvarSlet
 7. Sikke en lise for øjnene. Super smukt, men det kræver da næsten overvågning at have sådan et blomsterhav stående uberørt?

  SvarSlet
 8. Storhedsvanvid.. nej da. Det er fuldt ud tilladt at nyde de muligheder man har, og ku jeg så her på anden sal, så ville jeg sågu også sætter potter med blomster uden for min noget mere beskedne dør hihi. Iøvrigt er der kun een lille tulipan der gider komme frem i mine potter ud af det dusin jeg satte forrige år! Øv siger jeg bare .

  Kh Henriette :)

  SvarSlet
 9. Så utrolig flott. Det kan aldri bli for mye blomster=) Tulipaner er veldig fine. Kommer mange i hagen her også, men sikkert litt senere enn dine. Ha en fin kveld. Vibeke

  SvarSlet
 10. Det er jo en fantastisk idé...! Og hvor er naboerne dog heldige - og også lidt forkælede! ;-)

  Er spændt på at se, om det er hvide blomster igen i år - el. om der er kommet mere knald på liggehønen! Begge dele er SMUKT!

  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 11. Jamen altså det er så flot og hvor er det skønt for dine naboer at de kan passere sådan et syn, jeg tror bestemt de glæder sig og slet ikke tænker noget om storhedsvanvid.

  SvarSlet
 12. Det ser lovende ud! Så vidt jeg kan se er det kun tulipaner, du har i krukkerne i år. Skyldes det mon, at farven ikke fås i narcis?
  Venter spændt på udspring...
  Mine egne krukker er en lidt blandet fornøjelse. Thalia står flot i blomst, men krukkerne med tulipaner opfører sig ikke helt efter bogen. Nogle tulipaner er 30 cm høje og i blomst, hvor nogle kun når op på 10 incl. blomst! Andre endnu er slet ikke begyndt at overveje at sende stilke op - og det vel at mærke i samme krukker og samme tulipansort.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 13. Kære alle,

  Vi bor i et 'pænt' kvarter, så planterne bliver fint stående uden vandalisme.

  SvarSlet
 14. Åh så vackert det måste bli och så generöst av dig att bjuda alla som går förbi att njuta av din teater- ensemble. Jag önskar jag kunde ha åtminstone några tulipankrukor men här är rådjuren så glupska att det är helt omöjligt. Med tillönskan om ett härligt forår hälsar tillgiven
  Margareta i Särö.

  SvarSlet
 15. LIVET ER EN FEST!!!du deler al din blomsterglede med alle de folk der kommer forbi med alle de krukker der ligesom "velter" ud af din port!!virkelig "generoso"
  STOR hilsen A. Bonairensis.
  P.S.undskyld mit pc. har ikke ae.

  SvarSlet
 16. Wauu!
  Jeg kan godt forstå at folk spørger til dit smukke og gavmilde tulipanshow, det ville jeg da også, hvis jeg boede i området.
  De i vores kvarter sætter desværre ikke pris på den slags, det må være dejligt at bo et sted hvor de gør.

  Storhedsvanvid, hellere det, end det mindreværd;-)

  SvarSlet
 17. Hei Claus.

  Hva gjør du med dem når de er blomstret ferdig da? Og når på høsten legger du løkene?

  Jeg er veldig glad i bloggen din og leser hvert innlegg du lager.

  Hilsen Ragnhild

  SvarSlet
 18. Kære Claus

  A'propros krukker og gødning dertil, så er det mig en gåde hvor man kan købe langtidsvirkende gødning i pilleform til krukker. Her på Sydfyn er det ikke lykkes mig nogen steder, ej heller plantecentre at få fat i noget. Sidste år købte jeg fra mærket Green Garden en fin æske med pillegødning som virkede op til 5-6 mdr. ,men i år kan det ikke lykkes mig at finde noget. Hvor henne og hvilken slags langtidsvirkende krukke-gødning køber du claus.
  For øvrigt.. hvor ser det fantastisk ud som altid med skønne billeder fra din have.

  Håber du eller andre kan hjælpe mig.
  Kærlige havehilsner fra
  Helle
  Sydfyn

  SvarSlet
 19. øøøøøj, hvor bliver det fint - jeg ved ikke om du har nævnt det, men er de også hvide og lysegule i år?

  SvarSlet
 20. Flott blir det garentert, men jeg vet ikke om jeg er liker så godt stativene de står på iår.

  SvarSlet
 21. I never got the idea to grow tulips in a container. But the vieuw is beautiful.

  SvarSlet
 22. Så smukt!!! kan godt forstå dine naboer spørger efter dem - og nu nyder dem.

  SvarSlet
 23. Kære Claus .. det er vel nok en god tradition.. og jeg er sikker på at mange vil lægge deres aften gå tur forbi. Jeg spørger mig selv .. Hvorfor tage til Keukenhof, når man kan tage en tur til Århus.. Når jeg bliver stor , vil jeg gøre som dig.. Nyde livet og lave et tulipan show. Mange tak for i dag kære Claus.. kærlig hilsen Paw..

  SvarSlet
 24. ... hvor krukket :) åh, den lå lige til højrebenet.

  Men ingen tænker da på storhedsvanvid eller andet, jeg tror bare at alle er fuldstændig vilde med din søde tulipanudstilling og nyder synet af dem. Jeg er en af dem, der faktisk kommer forbi i skoven indimellem og jeg skal helt sikkert hen og studere nærmere når de springer ud.

  kh Ulla

  SvarSlet
 25. Kære Claus

  Det er jo til at blive i godt humør af! Glæder mig til flere fotos, når det hele er sprunget ud, eftersom jeg jo er krukkelærling :0)

  @ Helle, Sydfyn: Bilka har den langtidsvirkende gødning, du leder efter. Hvis du da ikke bare køber noget CD jord, hvor det allerede er iblandet.

  SvarSlet
 26. Det er så fantastisk smukt..:-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 27. Kære Claus.
  Ord er overflødige. SMUKT.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 28. det ser drønflot ud og jeg ville elske hvis min nabo gjorde sådan hvert år.

  SvarSlet
 29. Lækkert, frodigt og grønt!
  Du skal have lov at være lidt excentrisk, Claus. Hvor er hornviolerne, narcisserne osv. osv.?
  Mathias fra Nordfyn

  SvarSlet
 30. Hvor ser det fint ud :o) Må sige at du inspirer én, så meget at den skjulte havemand, kommer frem :o) Tak for det Claus. Du og min mor og søster har en stor del i det. Så jeg muntre mig nu selv i haven, og sikke en fredfyldt oplevelse, selv om det kan være hårdt arbejde! Men jeg håber da at mit resultat bliver godt, med lidt hjælp fra jer (og min mand, der selvf gør det HÅRDESTE arbejde i haven!) :o)
  KH Rikke

  SvarSlet
 31. Det ser vældig flot og imponerende ud. Håber jeg kommer en tur i Risskov her i foråret...
  Trist, så mange der har haft bøvl med løgene i krukker i år. Selv har jeg forsøgt mig for første gang i år, og der er stor succes! 3 flotte blomstrende krukker, særlig dén med orange tulipaner sammen med Queen of Night er helt skøn! Jeg satte dem i drivhuset... ikke fordi jeg havde forstand på det, blot fordi jeg var så glad for mit nye drivhus! Heldet følger den tossede...? -eller blot begynderheld...? :-)
  Kh Sanne-Pande-Kaffekande

  SvarSlet
 32. Hej Claus
  SMUKT....Og dejligt at glæde sig til det springer ud. Forventningens glæde i denne tid er så dejlig. Læste forleden i Politikens Staudebog...og på side 75 ligner billedet noget fra din have...bare i en yngre udgave. Er dette mon rigtigt set?. Fyrretræerne mod vejen og den smukke hængebirk synes jeg at kunne genkende her fra bloggen. Hilsen Charlotte Enkebølle

  SvarSlet
 33. Kære Claus,
  det ser så skønt ud med dit tulipan-show!
  Nabo-Lars og jeg har snuppet din ide og vi slæber iøjeblikket vores krukker ud foran vores huse, så alle kan få glæde af de fine løg og blomster. Jeg laver et lille indlæg på min blog når "showet" begynder ;-) Tak igen for din dejlige inspiration. Kærligst Fru Krull

  SvarSlet
 34. Det ser som altid rigtig flot ud, som sædvanlig :)

  De laurbærtræer er bare flotte.

  SvarSlet
 35. Hej Claus!
  Imponerende! hvis jeg boede i nærheden ville jeg gå forbi hver dag!
  Det ser rigtig flot ud.
  Jeg boer på en gård, hvor der ikke kommer mange forbi, men derfor kan man jo godt lave lidt ved indkørslen, tak for rigtig meget inspiration!
  Susanne

  SvarSlet
 36. Det er da en gave du giver dit nabolag. Gid der var flere som dig.

  SvarSlet
 37. Kære Claus,
  hvor er det smukt!
  Se det var jo lidt det jeg håbede på at kunne efterligne (dog i mindre målestok), da jeg købte en af dine forårsløgblandinger i Bilka i efteråret.
  Nogle af løgene lagde jeg i krukker, de har ikke haft det så godt, meeeen det ser ud til at gå bedre nu.
  Resten lagde jeg i mit forhave bed.
  Jeg købte Purpur mix, med 5 forskellige sorter.
  Stor var min undren, da der begyndte at komme SVAGT GULE tulipaner op?!?!? Blev helt forvirret, nu har jeg så checket min havebog, hvor jeg noterer hvad jeg render og laver og det viser sig, at det må være Tulipan 'Shirley' som ved en fejl er forsvundet fra pakken men er blevet erstattet af de gule.
  Det var ikke lige den effekt jeg havde regnet med, men det ser skam ikke så tosset ud.
  Synes bare lige jeg ville fortælle dig det. Kan jo være der er andre som har oplevet det samme ;-)
  Kh Helle, Fyn

  SvarSlet
 38. Kære Helle - prøv nu lige og vent at se, hvad der sker. Jeg er ret sikker på, at det er 'Shirley'. Den skifter farve ...

  Husk at holde mig underrettet!

  SvarSlet
 39. Hej igen Claus,
  se det lyder jo vældig spændende ... skal holde et nøje øje med den og nok rapportere tilbage ;-)
  Mvh Helle, Fyn

  SvarSlet