Video d. 1-4 2012

 

 

Værs’go! En lille søndagshilsen …

30 kommentarer:

 1. Hvide påfugle der KUN går på stier. Det lyder næsten som en god aprilsnar ;-)
  God påske!
  Esther

  SvarSlet
 2. Hvor lyder det spændende med de hvis påfugle! Men hvordan vil du undgå at de ikke bare smutter over til naboen?

  SvarSlet
 3. Hahahahahahahaha, Jeg har ikke en gang set videoen færdig endnu. Påfugle siger du! Det MÅ da være en APRILSNAR! Hehe, jeg er ved at falde ned af stolen af grin. Nu ved jeg ikke meget om påfugle, men mon dog sådan nogle fyre flyver op i træerne? Jeg har aldrig set en påfugl i et træ. Faktisk besøgte jeg ind i mellem nogle venner i North Carolina, da jeg boede i USA, som havde nogle højtrøstede påfugle spankulerende rundt meeeeeeen..... Du er godtnok kreativ :0)

  SvarSlet
 4. Claus...det må da være en aprilsnar ;-)

  SvarSlet
 5. Påfugle flyver op i træerne, den er god nok men at de kun går på stier, den er langt ude :-)
  Lige bort set fra det, så ville det være meget flot med 2 (TO!) hvide påfugle i Claus´have, en han og en hun. 10!, nej, det er en aprilsnar. Tænk jer 10 påfugle der har støvbadet rundt i bedene. Her går det ikke med industrielle mængder.

  SvarSlet
 6. Kære Claus

  Det lyder godt nok som en god aprilsnar, men da de sidder oppe i træerne om natten og der findes hvide arter, ja så vil jeg mener at der hvor du falder i må være at du skal have 12 stk gående, det er godt nok mange, da de regner 3-4 stk til en han.
  Der må godt nok bliver slåskamp imellem dem. Naboerne er nok heller ikke særlig vilde, mon.
  Ikke engang Egeskov har så mange dyr, til deres store park.
  Nej Claus den må du længere ud med.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 7. Godt forsøgt kære Claus!
  Tror ikke engang du ville kunne holde ud at høre på EEN påfugls skrigen.
  Men flyver op i træerne - den er go' nok - det gør de.
  Herlig søndag til dig.
  Kærlig hilsen
  Karen

  SvarSlet
 8. Kære Claus

  Tænkte først at du må være godt naiv, hvis du tror på, at de holder sig til stierne - de kan jo ikke engang vende sig på stierne med deres lange haler....!!! Du fik mig alligevel:)

  God søndag i haven! Her i midtjylland blæser det en bidende kold vind, så jeg holder fingrene i lufferne.

  Kh Gitte ved Viborg

  SvarSlet
 9. Hvite påfugler må da være bedårende:) Et gartneri her i nærheten hadde en påfugl som vandret rundt, til stor glede for besøkende. Jeg tror faktisk den holdt seg unna beddene...
  Jeg gleder meg til å se, og masse masse lykke til:)

  SvarSlet
 10. Kan se jeg ikke er den eneste, der tænkte "aprilsnar" m.h.t. de hvide påfugle...!

  Godt nok kender jeg ikke meget til påfugles adfærd, men... dresserede eksemplarer, der kun holder sig på stierne... Nah...! ;-)

  *hehe* Den var godt fundet på...!

  Glædelig 1. april... og *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 11. Kære Claus.

  Ha ha ha også jeg tænkte aprils nar her i det blæsende Sverige. Men omvendt kan du jo sagtens finde på det. Du nedlægger bare nogle bede og sætter planterne i udbud. Derefter bygger du voliere til disse skønheder, og så går du ellers i gang med klikkertræning af fuglene, så de holder sig til stierne og KUN stierne.

  Ha' nu en dejlig 1 april nar ;-)

  SvarSlet
 12. Hej Claus
  Ja, hvide påfugle synes jeg du har drømst om før...meen 12 stk fra Berlin Zoo????
  Hmm, jeg ved du kan finde på hvad som helst, ærgerligt Knut er afgået ved døden, den ville sikkert have kunne muntre sig i spejlbasinet i selskab med påfuglene, farven ville matche ok tone-i-tone ikk' - når nu du alligevel skal til Berlin!
  Det er virkelig nogle bedårende tulipaner du viser i videoen!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 13. CHOK sagde du 12 hvide påfugle?
  Jeg ved ikke om jeg skal tro dig eller ej?
  Jeg fik dog lige opklaret hvordan mine Allium ser ud inden de skal blomstre :-D det er jo nyttig viden ;-)
  Men men men, Hvad jeg troede var en lægebaldrian i min have, er nu noget helt andet... Hvad mon Tante Grøn har givet mig med hjem?
  Rigtig god påske og tak!
  K.Gro

  SvarSlet
 14. 12 hvide påfugle hahahahah

  Pås på claus, de skider på dine nylagte stier :)

  SvarSlet
 15. Ja, jeg hoppede da på den. Aner intet om påfugle! Kan du ikke prøve med en eller to, det ville da være yndigt. God påske.

  SvarSlet
 16. Hej claus!
  Ej, jeg hoppede på den..
  De er rigtig fine de botaniske tulipaner,kan du skrive navnet på dem på din blog.
  God søndag fra Brønshøj.

  SvarSlet
 17. 12 hvide påfugle ?????,,, total aprilsnar....
  fortsat go' søndag

  SvarSlet
 18. Godt forsøgt!:-)

  I så fald måtte du også til at bygge en garage til bilen, de ynder at hakke i lakken når de ser deres eget spejlbillede.

  Engblomsten

  SvarSlet
 19. Jeg nåede at se hele videoen inden jeg kom i tanke om datoen :)

  SvarSlet
 20. Kære Claus.
  I den fantastisk smukke Barokhave på den Italienske ø Isola Bella, spankulerer statelige hvide påfugle rundt og brillierer med deres smukke fjerdragt ... én ville se ekceptionel ud i din vidunderlige have, meeeen helt ærligt ... Og så tror jeg også det er vildt nemmere, at holde hunde ude fra staude-bedene, end påfugle .....
  Tak for levende billeder. hvor ser der smukt ud alle steder i haven.
  God Palmesøndag, Filur.
  Kærligst Iris.

  SvarSlet
 21. Jeg tænkte overhovedet ikke på at det er den 1.april, kun at du måtte være gået fra forstanden, at få ødelagt dine fine bede af påfugle, og de bliver jo nok ikke bare hos dig uden at være lukket inde et stykke tid - så det lød fuldstædigt forrykt, indtil jeg så kommentarerne:o)

  SvarSlet
 22. Ha ha - aprilsnar, men jeg hoppede også på den indtil jeg tænkte på antallet - 12 stk er måske lige i overkanten til en have af din størrelse. Har selv to og det er så rigeligt, selv om de nu ikke larmer så meget. Men statelige ser de ud når de spankulerer rundt, og hannen har jo den flotteste hale lige nu, som han går og imponerer sin kone med. Den er godt nok lidt svær at styre for ham i dette blæsevejr :0)
  Men det kunne se rigtig flot ud i din have med sådan et par stykker. Jeg er måske endda leveringsdygtig med et par til sommer ha ha - hvis de får unger igen i år. Var heldig at få 6 sidste år- og dem var der rift om!
  Mange hilsener Lise

  SvarSlet
 23. Jeg hoppede på den, men undrede mig over antallet og over, at de ville holde sig på stierne. Meget grandiøst, selv for dig. Ha ha har grint godt af mig selv.
  Kærlig hilsen Lisbeth, Silkeborg

  SvarSlet
 24. Kære alle - ja, det var jo ganske få, der troede på mig - selvfølgelig var det en aprilsnar!

  SvarSlet
 25. haha kom på lidt sent, så alle har sagt aprilsnar. prydhaver og hønsefugle går ikke ret godt i spænd medmindre det er en stor have.
  du er meget længere fremme i haven end her, mine tidl. tulipaner er ikke begyndt endnu, heldigvis faktisk, det var 2 graders frost i nat. ugh og de lover mere natten til onsdag, godt grangrenene ligger fremme endnu. Og det sneede lidt i går morges. Vinteren har ikke givet helt op endnu.
  God arbejdslyst i haven i påsken, jeg håber blæsten stilner lidt af, her har vi været ved suse helt væk derude.
  kh Gunvor

  SvarSlet
 26. Ha ha... Godt fundet på og godt udført :-)

  SvarSlet
 27. Ja, jeg må indrømme, at du lød meget, meget overbevisende, og eftersom jeg selv grinede helt vildt, undrede det mig meget, at du kunne holde masken så flot. Du får fulde fem for såvel idé som kunstnerisk udførelse :0)

  SvarSlet
 28. Kære Claus
  Ja, det lød meget overbevisende, men det var godt nok mange påfugle, du havde tænkt dig at lukke ind i din dejlige have. Ja, ligesom nette vil jeg give dig topkarakter, det var rigtig godt gået.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 29. Kære Claus

  Godt forsøgt, havde ærligt talt svært ved at holde fokus på resten af videon, da jeg konstant tænkte på hvordan de 12 påfugle skulle spankulere rundt uden at træde i bedene.
  Faldt mig ikke ind, før videon var slut at det jo var første april. Nå men tak for et godt grin og ikke mindst for nogle dejlige billeder af dine fine bede og lidt fakta viden.
  Har lige stået og kikket på min mørke hyld og overvejet hvor meget den skulle beskæres.

  Pia Veberöd

  SvarSlet
 30. hej Claus,
  har først set din video i dag - jeg tænkte bare, at du (og medarbejderne) får godt nok travlt med at spule de fine nygrusede gange - he,he,he ...
  du kan bare spørge Søren Ryge - han kan fortælle, at de skider over det hele :)

  sjovt indslag - fortsat god dag i haven
  Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet