Video d. 14-4 2012

Så er der lørdagsvideo!

15 kommentarer:

 1. Hej Claus
  Dejligt at se din forårshave. Dine narcisser ser ud til at klare sig godt. Jeg lagde en bunke narcis-løg sidste efterår efter dine anvisninger, men jeg må med stor beklagelse konstatere, at de løg, jeg lagde i potter ikke trives. Der er kun 5 cm høje skud og intet andet. Til gengælde stråler de narcisser jeg lagde i haven.
  God weekend
  Kærligst Egtved-Pigen

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Tak for et dejligt kig i din have. Det hele ser i sandhed dejligt ud. Forstår ikke at alt er så meget længere fremme end hos mig, så din bemærkning om, at væksterne nok er længere fremme hos andre, passer ikke lige her. Jeg lagde omkring 50 vibeæg i efteråret, og kan desværre ikke få øje på dem. Gad vidst om de er blevet til musenes aftensmad!? De har i hvert fald været i gang i mit "Dalby-wanna-be" telt, hvor jeg havde stillet krukker med løg. Sådan nogle små banditter.

  SvarSlet
 3. PS: @ Egtved-Pigen: Narcisserne i mine krukker er også meget længere tilbage end dem i bedene. Ved ikke om det er en trøst, men sådan er det. Troede selv at det var fordi, jeg først har taget dem frem i lyset for en lille uges tid siden. Det betyder forhåbentligt ikke, at de ikke trives. Blot at de er lidt langsommere i optrækket. Håber jeg.

  SvarSlet
 4. Kære Nette - ikke for at gøre dig ked af det: Men mus elsker vibeæg-løgene.

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Aha! Så er det derfor at min bestand ikke bliver større. Har ellers lagt rigtig mange løg af vibeæg i årenes løb. Det kunne være at mine tre katte skulle se at komme i omdrejninger.

  Tak for en dejlig forårsvideo, det ser vel nok dejligt og frodigt ud.

  Engblomsten

  SvarSlet
 6. Kære Claus

  Tak for endnu et dejligt kik i din vidunderlige have, sikken en masse der er sket i den sidste uge, alt bliver mere og mere frodigt og vokser med lynes hast. Jeg tror at tingene vokser hurtigere hos dig end ved mig, det må være skoven som giver de helt rigtige læ, end herude på landet hvor der er noget mere sus i skørterne.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  P.s er der nogle der kan fortælle mig om de engelske roser både har grønne og brune grene, da jeg er noget i tvivl.

  SvarSlet
 7. Kaere Claus
  Jeg synes nu, at skoven ogsaa er rigtig fin foer loevspring, idet jeg holder saa meget af den grafiske tegning mod den blegblaa foraarshimmel - og saa konkurrerer den jo ikke saa meget med alt det, som sker ved jorden, og som vi har laengtes efter saa laenge.
  Her i Florida er vi meget laengere fremme, selv om det ogsaa er foraar saadan, som det udfolder sig paa disse kanter. Det ser imidlertid ud til, at regntiden saa smaat allerede er paa vej, for det har staaet ned i staenger i et par eftermiddagstimer i de seneste dage. Men naar det for alvor gaar loes, sker der meget hurtigt ting og sager.
  Mange tak for rundturen i din smukke foraarshave og
  Happy Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 8. @ Midtfynske Pia, Ja, Austin roser kan have såvel brune som grønne grene. Min Mayflower har f.eks. helt mørkebrune grene. Men stænglerne har inden i den helt rigtige hvide/lysegule farve, og den skyder fint. Det er desværre ikke tilfældet for alle mine roser. Tror nok jeg bliver nødt til at finde dræberspaden frem og fjerne flere roser helt på grund af stængelsyge. Det er med andre ord farven inden i stænglerne, man skal holde øje med. Sagde jeg - som ikke er ekspert :0)

  SvarSlet
 9. Kære Claus
  Tak for endnu et dejligt kig i din have.
  Hilsen Lisbeth, Silkeborg

  SvarSlet
 10. Mange tak :)
  Venlig hilsen
  Vibeke Andersen
  Kjellerup

  SvarSlet
 11. Hej Claus
  Det skønt med levende billeder fra din have.Mine narcisser er ikke så langt endu men der er håb forude.
  tak for kiget i din skønne have.
  Hilsen Ayse

  SvarSlet
 12. Tak for turen Claus, det ser så dejligt ud i skovhaven :-)
  Jeg forstår ikke rigtig om i klipper blomsterstænglen af af påskeklokken eller i bare nipper blomsten af? for at undgå at de sætter frø. Hvis der altså er forskel på dette?
  K.Gro og rigtig god weekend til jer alle :-D

  SvarSlet
 13. ojj kan man få troldhassel med røde blade?? endnu en plante på ønskeseddelen så.
  Du skriver i dit forrige indlæg om haven er lidt bar?? hvor ? da ikke din, den strutter da af frodighed og forår.
  Føles det ikke lidt ondt at klippe blomsten af påskeklokkerne? de er jo smukke længe,, jeg har faktisk plantet "guld" i dag, små børn af mine indkøbte påskeklokker.
  De alm. får lov selv at bestemme hvor de vil være, men de indkøbte skal der passes på.
  snart god søndag.
  Gunvor

  SvarSlet
 14. Selv om våren er ekstra tidlig i år på disse kanter (Vestfold, Norge), så ser jeg alt er kommet mye lengre hos deg. Her har påskeliljene såvidt begynt å blomstre. Min hage er ennå på begynnerstadiet, men det er hyggelig å hente inspirasjon fra deg og andre. takk for fine bilder og videoer. Rita

  SvarSlet
 15. Tak for kigget Claus.
  Det ser skønt og lovende ud:-)

  -Lisbeth K.

  SvarSlet