Video d. 20-4 2012

En lille hilsen fra haven!

10 kommentarer:

 1. hola Claus ! mange tak for dette havekik! jeg tror at man kunne gaa i timevis og se paa alle de ting der kommer frem , meget interesant! Hilsen A. Bonairensis.

  SvarSlet
 2. hola Claus ! mange tak for dette havekik! jeg tror at man kunne gaa i timevis og se paa alle de ting der kommer frem , meget interesant! Hilsen A. Bonairensis.

  SvarSlet
 3. Hej Claus
  Det er dejligt du kunne sende en video ud igen, imellem alt dit arbejde.
  Jeg har også plantet de gule kejserkroner, men ikke alle er kommet op.Jeg må nyde de der er kommet op, det er en pragtfuld plante.
  Jeg må ud og plante min nye lyserøde Hotensia, som jeg har købt i Bilka idag til kun 50 kr.
  De skal stå i mine store kurve.
  God Weekend
  hilsen
  Ayse

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Tak for kigget. Alle årstider har sin charme, men foråret er nu en gang min favorit. Det er SÅ spændende med alt det, der myldrer op.

  SvarSlet
 5. Hej Claus

  Tak for kikket i din have. Jeg ville blive rigtig glad for hvis du vil linke til min blog, i din blogliste - så flere vil kikke på min blog. Jeg har reklameret for din side på min blog, og til have dronningens hjemmeside Anne Just. Som jo snart åbner!

  God weekend

  http://deneksperimenterendehave.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. Hej Claus
  køn vidio Som sædvanlig, god weekend.
  Hilsen Lisbeth fra Silkeborg

  SvarSlet
 7. Kære Claus
  Tak for dit gode og velkendte råd om gentagelse i havens bede - et råd jeg helv har fulgt med stor succes her i mine forældres have hvor jeg agerer entusiastisk havmand (jeg er 18 år og bor stadig hjemme)
  Jeg glæder mig meget til at se dine kejserkroner i blomst - en plante jeg endnu ikke selv har stiftet bekendtskab med.
  Venlige hilsner fra det nordfynske
  Mathias

  SvarSlet
 8. Jf. forrige kommentar - jeg ER entusiastisk 'havemand' og ikke 'havmand' (!) Det jeg ønskede at formulere var; at jeg følger mange af dine råd med stor succes!
  Mathias

  SvarSlet
 9. Hej Claus. Tusind tak for kigget. Dine blodblommer bliver nok meget flotte med en tæt krone. Ja, det er smart at man kan plante vækster der afløser hinanden for når løgvæksterne skal visne ned, er de jo ikke så kønne. Alle mine løgvækster er lige på nippet til at springe ud. Jeg har plantet krukker og bede med dine Bilka løgpakker, som jeg købte i efteråret og det bliver så flot!

  SvarSlet
 10. Hej Claus
  Den hortensia du anbefaler i Bilka brochuren (tillægget) denne uge H. ayesha blostrer den på første års skuddene?
  Jeg er ved at anlægge et helt nyt bed ud mod vejen og kunne godt tænke mig en hortensia der kan tåle at stå knap så lunt i læ til at være det gentagne sentblomstrede moment derude. Men jeg vil gerne have en der blomster på første års skuddene så jeg ikke never ære bange for at klippe den ned. Derudover vil jeg plante storkenæb, lungeurt, nogle brogede hostaer og selvfølgelig lægge en masse løg som man kan nyde i det tidlige forår.
  Mvh, håber du har tid til at svar
  Henriette

  SvarSlet