Video d. 7-4 2012

 

Påskelørdag i haven …

14 kommentarer:

 1. Hej Claus. Altid en fornøjelse at se din have. Kan godt se at du ligger et godt sted i forhold til at have en have. Mine løgplanter er ikke helt så langt fremme, men de er på vej. Har selv nydt dagene her i påsken til at flytte om i min have, så den nu i dette år, kommer til at være mere farve delt, bl.a. inspireret at din have. Håber at jeg en dag er så heldig at kan se den ved selv syn. God Påske til alle på bloggen

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  Det ser fint ud i skovbedet! Jeg undrer mig lidt over, at kejserkronerne blomstrer sammen med allium - de skal da snart til at skynde sig, hvis de skal nå det?
  På Sjælland har vi haft snevejr her til formiddag og nu blæser en bidende kold vind! Godt vi havde nogle gode dage først på ugen.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 3. Kære Claus.
  Hvor er det fint med alle løg væksterne. Det ser vel nok indbydende ud, og det er dejligt at kunne ´vandre´ i din have, ad de nyrevne stier. Har selv været i haven idag, men er nu trukket indenfor i drivhuset for at lægge ´låg´ og avis papir, på boksene med frøplanter, mens der falder et par sagte snefnug udenfor. De sidste morgener har der været et væld af(smukke)isblomster på glasset i drivhuset, så det er godt at de fleste små-planter står indendøre, i varmen.
  Lækker lammesteg du serverede igår. Uhmmm, deliscious. Og tak for levende billeder. Det er altid en fornøjelse at følge udviklingen i din have.
  Fortsat god Påske. Kærligst, Iris.

  SvarSlet
 4. Ja du har nok ret i at vi er mange der har været i haven i dag. På trods at den lave temperatur brrrrrr.
  fortsat god påske til jer alle :-D
  K.Gro

  SvarSlet
 5. Oj, jag tycker att dina växter kommit riktigt långt!Det är ljuvligt att se hur det spirar i de rabbater som för några månader sedan låg i vintervila.
  Ha en riktigt trevlig påsk!

  SvarSlet
 6. Mine 3 kejserkroner er knap så langt fremmme some dine, men alligevel godt på vej. Din lammekølle i går så vel nok fantastisk ud. God påske, hilsen
  Lisbeth fra Silkeborg ( der er på arbejde her i den kolde påske og holder fri i næste uge når temnperaturen forhåbentlig stiger)

  SvarSlet
 7. Kære Claus,
  Hvor herligt at følge med i din forårshaves udvikling i disse dage.
  Det går forbavsende stærkt, og man må hele tiden anstrenge sig for at følge med for ikke at gå glip af en eneste lille spire.
  Nu står en hel del narcisser udsprungne, og det er et herligt syn. Specielt den lille lysegule "Jenny", som jeg har lagt et par år i træk, er meget yndig at skue, så til efteråret må jeg da købe endnu flere løg af denne fine narcis.
  Tusind tak for herlige video'er fra din hånd.

  Kærlig hilsen
  Karen

  SvarSlet
 8. Kære Claus. Lige hjemvendt i dag fra Washington DC.. Hvis jeg var en rig mand ville jeg ønske at jeg kunne invitere alle her på bloggen med der over.... De har haft det varmt i et stykke tid nu og jeg hade da også 20 grader og knald blå himmel. Der er meget frodigt og alt er helt lyser grønt. De Japanske Kirsebær træer blomster på det sidste, og syrener er ved at overtage, der var en duft af jeg ved ikke hvad.. Hold da op hvor det er smukt.. Hade helt glemt hvordan det er .. Jeg ved det ikke , men det er som om at det er stærkere farver, flere grønne , røde, blå nuancer der lyser op end herhjemme.. Måske fordi der er meget mere frodigt og fugtigt. Jeg stod under et stort japansk kirsebær træ og kikkede op i kronen, sendte jer alle en kærlig tanke.. hvis jeg dog bare kunne vise jer.. Mange tak for dine dejlige videoer fra haven, jeg kunne leve i dit drivhus, bare en drømmeseng midt på gulvet, og så bare vågne til lyden af liv. Her hos mig går det også godt, mine allium skyder i vejret, som var det en konkurrence.. Jeg nyder min plantereol fra Bilka, og har for længst glemt hvordan det var at samle den, når der manglede to jern sprosser i pakken..Nu ønsker jeg mig en mere.. fordi jeg Elsker min plantereol. At lande i københavn i dag til snevejr var ikke sjovt, men da jeg hade sovet , vågnede jeg til det dejligste solskinds vejr.. I morgen skal jeg i haven..Mange tak for i dag, og glædelig påske til alle .. kærlig hilsen Paw..

  SvarSlet
 9. Kære Claus

  Det hele ser vidunderligt ordentligt ud. Lader til at I er på forkant med meget. Rigtig god påske og tak for kigget.

  Til Paw kan jeg blot sige, at DC i sandhed er en smuk og grøn by. Jeg har boet der i nogle år og nød foråret hvert år, inden den kvælende varme satte ind om sommeren.

  SvarSlet
 10. Kære Claus

  Fornøjelse med endnu en rundtur i din fortryllende have, hvor vi godt kan se det hele gror og er velpasset. Der hersker en en fortryllende ro og orden og man kan se I er rigtig godt med i dette haveår, i forhold til sidste år, det må være herligt.
  Narcisserne her hos mig, mangler stadig lidt enden de begynder at blomster, Men så har jeg jo lidt til gode.
  Forsat god søndag til dig.

  Knus herfra et flot frostklart midtfyn, Pia

  SvarSlet
 11. tak fordi du "deler" din smukke have med os andre. Det er hver gang inspirerende og lærerrigt :)
  Vibeke Andersen / Kjellerup

  SvarSlet
 12. Hvor ser det dejligt ud. Lige nu er tiden hvor man både ønsker at fastholde tiden så alt det lysegrønne kan nydes og samtidig glæder jeg mig til alt det andet der skal dukke op så uanset vejret må jeg ud og nyde.
  God påskesøndag til dig:-)

  SvarSlet
 13. Kære Pia - du har da helt ret. Kejserkronerne har så meget fart på, at de bestemt ikke kommer til at blomstre sammen med de hvide prydløg. Det havde jeg ellers drømt om, Men, nej ...

  SvarSlet
 14. Kære Claus.
  Tak for en dejlig video, hvor er der fint og i orden, og dine stier er godt nok flotte.
  En fornøjelse at se din have.
  mange hilsner
  jmn

  SvarSlet