Blot så I ved det …

image

 

Jeg er klar over, at mange af jer har gået og ventet på de smukke staudevalmuer, der er annonceret i denne uges Bilka-avis. Men det er med stor beklagelse, at jeg må meddele, at frosten har taget mange staudevalmuer i år, så leverendøren har kun kunnet levere ganske få. De er sikkert allerede væk. Blot så I ved det og ikke går forgæves.

4 kommentarer:

 1. Smuk, men åbenbart ikke værd at vente på, for hvorfor købe stauder der ikke er hårdføre ?

  SvarSlet
 2. Kære anonyme (navn???) - sikke en negativ tone! Sagen er, at staudevalmuerne er uhyre sejlivede og helt hårdføre, når de er plantet ud. Men som bekendt står de i potter i staudegartnerierne, og den sene hårde frost har været fatal for mange pottede stauder. Sagen var, at de var kommet i vækst på grund af den milde vinter, men da frosten så kom - ned til minus tyve grader - var det fatalt for rigtig mange planter. Blot til orientering ...

  SvarSlet
 3. Det er simpelthen løvn! Jeg har netop i morges besluttet at denne skønne valmue skal bo i min have , anede intet om Bilka kataloget - og nu siger du at den nok slet ikke kan fås, øv - så må jeg vente (det bliver min bank nok glad for)

  SvarSlet
 4. Bilka Næstved havde mange af dem i dag ved middagstid. Bare til orientering:-)

  Fortsat god pinse i haverne.

  SvarSlet