Den rumsterer i mit hoved

Altså bogen ’Selskabsplanter’. Den vil jeg i den grad glæde mig til at skrive, og I skal have tak for alle jeres positive tilkendegivelser, om at I vil se frem til den.

 

20120515_065556

 

Jeg vil også glæde mig til at introducere en række ikke så kendte - men alligevel driftssikre - planter, som for eksempel denne lille måneskinsgule vibeæg, Fritillaria pallida, som nu titter frem rundt omkring. En rigtig lille beauty!

8 kommentarer:

 1. Kære Claus.

  Det glæder mig.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 2. Den er nuttet og ville pynte i mit hvid/gule bed. Jeg er på jagt efter "noget" der blomstrer i maj. Lige nu er det kun et par hvide skilla og den lille fine ranunkel der er i blomst.
  Der er ligesom et slip mellem tulipaner, narcisser og de stauder jeg har plantet, det må der ændres på.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 3. Så yndig! Ønsker deg en deilig helg, Claus! Du lager så mye glede for oss hagegale!

  SvarSlet
 4. Hei
  En nydelig blomst! Den passer veldig godt sammen med blomstene som jeg viser på min blogg i kveld- jeg må nok prøve å skaffe den til neste vår...
  God helg og takk for alle gode ideer og all inspirasjon!
  Mvh Monica

  SvarSlet
 5. Det lyder så godt med en bog om selskabsplanter og den gule fritillaria mangler i mit måneskinsbed - selvom jeg her hjemme har påstået at jeg ikke skal have så mange flere nye planter;)))

  SvarSlet
 6. Som vanlig må notatblokken opp og skjønnheten må noteres ned:) Og jakten kan begynne:)

  SvarSlet
 7. Kære Claus
  Jeg synes det lyder som et spændende projekt. Jeg har dog også en udfordring til dig og din bog - et kapitel om umage par: f.eks hvad kan man plante ved husmuren når der er omfangs dræn, min mand har lige erklæret vores figentræ dødt, det står uden på omgangsdrænet og det er nok årsagen. Og hvad med klatreplanter i gamle etablerede træer - jeg har opgivet min drøm om klatre roser i mine 100 år gamle frugttræer.
  Under alle omstændigheder en rigtig fin ide - god arbejdslyst.
  God aften Susan

  SvarSlet