En enestående chance ...

Sidst i denne uge er der en enestående chance for at besøge helt særligt menneske og en helt særlig have og ikke mindst det smukkeste væksthus Det handler om Jette Frölich, som er en nær og personlig veninde. Haven er åben fra torsdag til søndag.

 

0603103_cd_hp

 

Jette fortalte mig, at der stadig er ledige pladser, især på lørdag. Dem,  der kommer først til mølle ... Tilmeld jer her.

 

Læs mere om haven her.  Bemærk, at det lige nu er alle de skønne forårsvækster, det gælder. Roserne kan opleves fra den 26. juni til den 1. august.

6 kommentarer:

 1. Jeg har været hos Jette F. sidste år. Jeg var der da mange af roserne blomstrede, som jeg er rigtig vild med :-D Jette er gæstfri og det var en meget god oplevelse,Dejlig have!!
  Rigtig god dag :-D
  K.Gro

  SvarSlet
 2. Hvor i landet ligger denne smukke have? Jeg synes ikke jeg kan se det nogen steder. Vil meget gerne se haven, men da jeg har nattavagt de pågældende dage kan det kun lade sig gøre hvis det er på Sjælland.

  SvarSlet
 3. Kære Susanne - ja, det er da en vigtig pointe. Haven ligger i Nærum i Nordsjælland.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak:-) Det er jo perfekt for mig. Det bliver så i juni når roserne blomstrer. Så mangler jeg bare et udfald til min fordel i rosenperioden, når du udtrækker besøgene til din have;-) Det er ofte en hæmsko for mange ting at arbejde hver anden weekend:-/

   Slet
 4. Jeg var i haven forrige år, og den var så skøn, at den sagtens kunne tåle et gensyn. Jettes sans for skønhed er i en helt særlig klasse. Jeg er blevet svigtet af min sædvanlige have-hjælper dette forår, så jeg hekser rundt som en flue i en flaske lige nu, men måske jeg skulle lægge billet ind på rosensæsonen i denne have. Utroligt at jeg stadigt har projekter i min lillebitte have. Har slet ikke tid til at blogge, men denne blog MÅ jeg ind og kigge på et par gange hver dag. Mine Dalby-pauser er energigivende :0)

  SvarSlet
 5. I 2010 besøgte jeg haven. Det var vist meningen, at den skulle stå i fineste rosenflor men Vorherre havde andre tanker. Derfor fik vi en herlig oplevelse på anden vis, Jette fortalte om sin designkarriere og vi blev víst rundt i det smukke hus. Næste weekend fik vi mulighed for at se roserne; det er en eventyrhave.
  På eet eller andet tidspunkt kører jeg gerne ned til Søllerøds lyksaligheder - som Jettes have er en del af. Desværre ikke i år; andre aftaler er mere synlige.
  venlig hilsen
  Kirsten Buna/Hellebæk

  SvarSlet