En skøn morgen

I dag var jeg tidligt oppe, solen skinnede, og derfor var det klart, at jeg skulle tage nogle billeder af tulipanerne i fuldt flor. Så det gjorde jeg …

 

20120513_074554

 

Jeg er ret glad for og stolt over den sammensætning af farver, jeg i år har i det store vilde bed ud mod vejen.

 

20120513_080519

 

Det er første gang, at jeg har inddraget ’Spring Green’ – en af mine absolutte yndlingstulipaner - og jeg synes, at den i den grad er med til at brighte det hele.

 

20120515_060744 20120515_060103  20120515_060721
20120515_060014 20120515_060914  20120515_061157
20120515_061344 20120515_065643 20120513_081122

 

Min sammensætning her vil fra sensommeren kunne fås som storkøb i Bilka – fyld en pose med ’blandede bolsjer’!

13 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige farver Claus! Lunaria'en passer så flot til tulipanerne! Jeg kan godt forstå at du er stolt, du har heller ikke grund til andet!

  Jeg må nok hellere komme forbi bilka til efteråret!
  -Flores Elvira

  SvarSlet
 2. perfekt farve-sammensætning :)

  SvarSlet
 3. Vi kan stadig ikke stemme . . .

  ( se foregående blogs kommentarer :-)

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Hvor bliver man i godt humør, når man ser den fine sammensætning du har laver, man kan sætte og falde helt i staver med løbene mundvand.
  Men det går ikke, sofaen kalder de næste timer, Øv.
  Jeg vil glæde mig til storkøbet i bilka til efteråret, så må jeg se om jeg kan få manden overtalt til tulipansjovet.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 5. Käre Claus! Så otroligt vacker färgkomposition. Men, du haver mig förfört! Jag blev så passionerat förälskad i påskeklokker att vi blev tvungna att ta en tur till Skaelskör och fylla bilen med plantor i våras. Nu blir det en Danmarktur igen till hösten, hoppas att Bilka på Själland har "blandede bolsjer" när vi kommer. Ha det gott och stor klem från Margareta.

  SvarSlet
 6. Jeg må give dig ret Claus det er en virkelig flot sammensætning af farverne :)

  SvarSlet
 7. Kære Claus.
  Spring Green er altid smuk, men den fremstår endnu smukkere i den sammenhæng du her har ført den ind i. Fantastisk ser det ud. Skønne violette nuancer, åhhh... Mine Spring Green blev desværre ødelagt af alt for megen vand og alt for megen hård blæst. Jeg nåede at nyde dem forinden, men ville dog gerne ha´ beholdt dem lidt endnu.
  de er ikke allesammen knækkede, men ligner alt andet end de stolte tulipaner de er ... suk.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 8. Kære Claus det ser flot ud, jeg har købt en masse Spring Green hos BILKA i Odense her i efteråret, men det var mere "Spring" end det var "Green". De blomstrede i slutningen af April, var nærmest cremegullige og dobbelte.

  SvarSlet
 9. Det ser dejligt ud og fin kombination med Spring Green her.

  Storkøb i Bilka - jamen, selvfølgelig da, det bliver sjovt :)

  Ulla

  SvarSlet
 10. Kære Claus

  Hvor ER vi heldige! Det ser vidunderligt ud. Man må vist ikke lægge løg, hvor der tidligere har været tulipaner, så nu er gode råd dyre. Hvad gør en klog mon, for det bliver vist svært at finde løgfri plads hos mig.

  SvarSlet
 11. Åh du ved jeg er syg efter "bolcher" om efteråret!! Spring Green har også været fast indslag hos os de sidste 5 år. Den er så dejlig let at sætte sammen med andre farver. Dine Shirley ser væsentlig bedre ud end mine. Deadheader på livet løs. Heftig regn og kraftig blæst har fuldstændig ødelagt dem, så det var et MEGET KORT festfyrværkeri i år. 4000 løg.
  Håber det bliver bedre til næste år!

  SvarSlet
 12. Hej Claus.
  Kan godt forstå du er stolt af dit tulipanbed. Det er også flot!
  En god ide, med "blandede bolsjer" i Bilka.
  hilsner jmn

  SvarSlet