Endnu lidt stemningsbilleder fra Chelsea

Jeg havde en skøn tur til Sara Raven i dag, men fik ikke taget billeder der.

 

 

Så I får lidt flere levende billeder fra Chelsea.

10 kommentarer:

 1. Dejligheder enmass :-D
  Kunne du komme til at stikke næsen i pæonerne? Det må være et frygtelig fristende sted for dig :-D
  Fortsat god tur!
  K.Gro

  SvarSlet
 2. Kære Claus.
  Mange tak, så fik jeg også mit ønske opfyldt ...
  Hvilken bedårende akvarelblå Iris. Ja der skulle være mange nye i år. Og sikke pompøse Pæoner. Forstår godt din begejstring, for de er da rigtig smukke.

  Hyggeligt indlæg.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 3. Det lyder virkelig som et træf man husker for livet Claus :-)

  Selv blev jeg helt blød i knæene ved synet af de mørkeblå smukke iris.

  Tak for kigget!

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 4. tænk at få lov til at hilse på selveste Rosenmanden ham selv !!
  det må have været et stort øjeblik for dig :)

  SvarSlet
 5. Ja, det har været et stort øjeblik - men her tænker jeg ikke på David Austin. Men Cliff Richard og Claus Dalby næsten side om side - de 2 mænd, jeg har så let ved at falde i næsegrus beundring over. Kære Claus - jeg ved ikke, hvad jeg ville have givet for at eje et billede med dig og Cliff sammen på.
  Tak for alt det guf, du sender hjem til os.

  SvarSlet
 6. Kære Claus

  Jeg har nydt dine dejlige indslag. De har været skønne pauser på travle dage.

  SvarSlet
 7. Sikke en skøn uge på din blog, tak for dejlige levende billeder, har jo været helt fantastisk også at se dig på DR1 om aftenen.. Men kunne nu godt undvære de "fyldstof" indslag der kommer mellem klippene fra din have;-))
  Og rigtig go' arbejdslyst i pinsen ;-))

  SvarSlet
 8. Iris er en af mine yndlinge , den er bare drilsk i haven,, den ka jo ikke li tætte naboer, og det er jo svært at undgå i sådanne "dalbysk" haver som vores ,, hihi.,, men jeg prøver at overtale dem en gang imellem må jeg så være hård ved de andre planter. Men SÅ mange fine farver på en gang ,suuk.
  Der skal vist tænkes et helt nyt bed ind et eller andet sted.
  Tak for nogle skønne billeder derovre fra, og god tur hjem.
  kh Gunvor

  SvarSlet
 9. Mange tak for de fantastiske videoer!
  Ice Lemon er jo bare helt fortryllende - den må vi ha! Er så heldig at iris trives godt i min have sammen med pæonerne. Den første af begge dele sprang ud i mandags og jeg går konstant med næsen i dem. Gudskelov for Lennarts Iphone så jeg kan følge lidt med selvom jeg er udenfor til sent. Gav Sir Cliff ikke en lille sang? Summerholiday perhaps?
  Kæmpestort at se David Austin - kongen af roser. Det ser ud til du stortrives, søde Claus :)

  SvarSlet
 10. kære Claus,
  smukke pæoner OG iris (ingen af dem vil rigtig lykkes hos mig). Købte selv to nye iris sidste år hos Pæoneksperten, og de var så flotte - men, suk, ingen blomster i år :(

  Skulle lige til at 'efterlyse' indslaget fra Sara Ravens have, da jeg så din kommentar, at du ikke fik taget billeder der. Nu havde jeg ellers lige sat næsen op efter en af dine sekvenser (med roligt kamera) fra hendes have - og så, hm øv.
  Håber, du havde en god dag dér :)

  kh Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet