Forårshygge

Nu hvor forårsvarmen har indfundet sig (den varer jo desværre ikke længe; i hvert fald ikke i denne omgang), er det ikke kun os mennesker, men også dyrene, der hygger sig.

 

20120430_120015

 

For eksempel sidder duerne rundt omkring og nyder solen, som I ser på billederne.

 

20120430_120202

 

Det er en stor daglig glæde at betragte de vingede væsner. Jeg har skrevet det før, men det tåler nok en gentagelse.

9 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Ja, de fine duer slikker helt sikker solskinnet i sig, men det gør vi havetosser også og vi nyder det. Alle vores plantebabyer i drivhuset elsker helt sikkert den varme, som der har indfundet sig i disse dage, desværre ser det ud til at det bliver en kort overgang.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  En stor hilsen til Tante Grøn, hvor jeg håber at solen også vil skinne lidt på Mors.

  SvarSlet
 2. Hej Claus,
  Her glæder vi os også over dyrene. Anden har lagt sig på sine 17 æg og ti kyllinger drøner rundt i et aflagt højbed. Andrikken hygger sig i solen, hvor han er optaget af at se sig selv i et kældervindue. Har selv lige skrevet et lille indlæg om dyrene i haven lige nu, og der hersker ingen tvivl om, at det lige nu rager dem langsomt, at vejret skulle blive dårligere. Carpe diem.. Michael, Horsens

  SvarSlet
 3. Hei Claus!
  Dine hvite duer er utrolig sjarmerende og kan gjerne pryde mange flere blogginlegg for min del! :-)
  Jeg skulle gjerne hatt et dueslag i min feriehage, men det ville ikke vært helt rettferdig mot duene. I vår spanske hage har vi veldig mange turtelduer. De er også veldig vakre- og ser ut til å trives med å ha oss nær.
  I Sverige har to hvite svaner slått seg til i elven ved hagen vår i år. Utrolig vakre, men litt sky. Det er derimot ikke Canadagjessene som daglig benytter våre plener som spisesal. ;-)
  Jeg ønsker deg en fortsatt riktig fin dag- og takk for dine trofaste og interressante blogginlegg :-)
  Kanskje du kan forsøke å overtale Bilka om å starte en filial her i Oslo, for det er nesten frustrerende å se alle planter og hageartikler de selger- og vite at vi nok ikke får tak i dem her i Norge ;-)

  SvarSlet
 4. hvis du nogensinde skal finde en due-passer så kommer du bare forbi vores side hehe

  SvarSlet
 5. Jeg kan blive helt misundelig paa Jeres gode vejr. Her i det sydlige Florida har det aerligt talt ikke vaeret noget at skrive hjem om i de seneste dage - regnfuldt og blaesende, saa det traekker ind alle vegne samtidig med, at air condition absolut skal vaere paa for ikke at oedelaegge huset af fugt, siger min svigersoen. Jeg hader AC! Faar ondt i halsen og i oerene og somme tider lungebetaendelse.
  Hvad vejret angaar, kunne jeg aerligt talt lige saa godt vaere blevet hjemme; men jeg er jo foerst og fremmest kommet for at besoege mine boerneboern og min datter og for at undslippe birkens pollen.
  Imidlertid: Det gode vejr er Jer velundt, og snart vender det vel ogsaa her.
  Happy Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 6. Jeg nyder også mine smukke skovduer. Vi har tre ynglene par i haven og de er så fine når de flyver rundt under himlen. I det hele taget vrimler haven med smukke fugle lige nu, det er fordelen ved at bo med vand og gamle træer.

  Hav en dejlig solskinsaften.

  SvarSlet
 7. Jeg nyder også mine smukke skovduer. Vi har tre ynglene par i haven og de er så fine når de flyver rundt under himlen. I det hele taget vrimler haven med smukke fugle lige nu, det er fordelen ved at bo med vand og gamle træer.

  Hav en dejlig solskinsaften.

  SvarSlet
 8. Duvorna är bara så söta och fina.

  SvarSlet