Gæster til frokost

I dag har vi haft gæster til frokost, og de har lige sat næsen mod Sjælland igen. Så nu skal jeg i haven.

 

20120125_135723

 

Sikke en pinse! Det dejligste vejr, og maden smager jo som bekendt dobbelt så godt, når man sidder ude.

 

20120125_133438 20120125_133455

 

Vi nyder i den grad vort udekøkken, som er placeret bag huset. Sol fra omkring kl. 11.30 til den går ned, har vi her. Herligt ...

8 kommentarer:

 1. Ja, i sandhed en skøn, skøn plet i din have. Det ser dejligt ud med et veldækket bord og blomster i vase, når man får gæster :)

  Sikke en skøn aften lige nu, vi skal ud at plante småplanter i bedene nu.

  kh Ulla

  SvarSlet
 2. Det ser härligt ut!

  Jag är en "vit och grön-människa" när det gäller trädgården MEN till min förvåning har jag börjat fundera på att tillsätta lite gult.....Föll som en fura när jag på Trädgårdsmässan i Stockholm såg en charmigt sliten vattenkanna som en gång varit gul - nu fanns bara rester kvar av den färgen. Det räckte dock för att jag skulle få upp ögonen för att lite gult i trädgården kanske inte skulle vara så dumt....Vi får väl se vad som händer här i sommar!

  Ha en skön sommarkväll!

  SvarSlet
 3. Helt fantastisk vejr vi har haft os i mange dage nu. Det er også et lækkert udekøkken I har jer, det må være ekstra skønt at være gæster hos jer og få lov at sidde midt i alle herlighederne.

  SvarSlet
 4. Det ser rigtig lækkert ud i dit udekøkken!
  Heldigvis kom bilkareklamen før dig i denne omgang, for jeg har skam købt en af de meget fine valmuer. Der var et helt stativ (Hundige) og jeg var ude efter den lave Papillion. Planterne var store og jeg fik fundet en med 3 knopper. Den er nu plantet i bedet omringet af lyserøde dahlia.
  Fortsat god pinse til jer alle - hilsen Pia

  SvarSlet
 5. Hvor ser det dejlig sommerligt ud! :-)

  SvarSlet
 6. Kære Claus
  Det ser super ud. Jeg elsker det stramme look med de opstammede laurbær og så signalerer det alligevel overdådighed. Krukketilplantning og opstillinger på terassen er LIGE NU. Og så kan jeg se at roserne skal sprøjtes, suk.

  Mange hilsner fra Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 7. Kære Claus
  Det ser skønt ud:)Så må vi håbe på en skøn varm sommer, så I rigtig kan få brugt det.
  Ovnen vækker misundelse hos min ældste søn.
  Vil lige fortælle, at de frø og knolde, du har udvalgt til Bilka, er af en super kvalitet. Alt kommer godt. Jeg har aldrig oplevet så god spireprocent på Lathyrus.
  Mange hilsner Lotte

  SvarSlet