Jeg glæder mig ...

... i den grad til at komme hjem, for der står en masse sommerblomster og venter på mig.

 

20120427_171533

 

En del skal plantes ud her i pinsen, og jeg lover jer, at jeg vil nyde det gode vejr.

8 kommentarer:

 1. Du milde skaber, der er mange... godt du kan finde en hjælpende hånd!

  Jeg har iøvrigt lige booket et par overnatninger hos Reed Brinkhof, selvfølgelig fordi jeg har læst om stedet hos dig. Så jeg glæder mig også rigtig meget... ;o)

  SvarSlet
 2. Kære Claus.
  Der er godt nok mange blomster der skal plantes ud ---- jeg tror ikke jeg ville glæde mig til at komme hjem til al det arbejde - ej heller i denne varme!!
  Godt nogen kan lide det, så kan vi andre nyde synet.
  God arbejdslyst - til alle jer der skal hjælpe!!!
  hilsner jmn

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Ude er godt men hjemme er bedst, især med denne dejlige oase du har fået skabt med ekstrem stor arbejdskraft og et godt gå på mod af de helt store. Mange ville nok tabe pusten hvis de skulle følge med i dit fantastiske høje tempo, men igen er det lysten der driver værket.
  Det er store mængder planter der venter på dig når du sætter næsen mod Risskov igen, men heldigvis har du mange dejlige folk der vil hjælpe dig, men hvis jeg kender dig ret tager du lige en ekstra arbejdsdag, når folkene er gået hjem, man kan jo sove når man bliver gammel.
  Her er der også mange planter der venter, men af lærdom skal de ikke plantes ud før efter den 5 juni.
  Skønne planter du viser indnu engang fra Chelsea.
  Forsat god dag og jeg glæder mig helt sikkert til der er video fra Risskov igen. Planterne har stor fart på i bedene nu.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  P.s Lige en hilsen til Tante Grøn, hvor er det dejligt at have dig med her på bloggen igen, med altid dejlige kommentar.

  SvarSlet
 4. Kære Claus,

  da sveden, under sommerblomst-udplantningen begyndte, at dryppe mig ned i øj`nern, var det tid til et stort glas vand og et lille skyggefuldt indendørsophold med indbyget blog-pause........og hvad skuer mit øje? Endnu flere sorte priklebakker:o) :o) Det var lige før jeg fik tics!! Hvor er det godt, at du har så god hjælp, Claus - for det er virkelig et kæmpestort arbejde, at få sommerens blomstertæppe broderet.

  Det er jo også noget helt nyt, at vi igen skal til at vande og tæmme de viltre vandslanger, der aldrig helt vil samme vej som een selv.
  Forrige uge var vi nede på 7 grader. Idag står temperaturen på 32!

  Kære Inga,

  hvor var det godt, at Sir Cliff kunne lokke dig tilbage i kommentatorboksen:o) Claus ku` nu godt ha` taget ham med hjem som en lille souvenir til dig, ikke?

  Kære Pia,

  hvor er du sød <3 <3 Dine kommentarer er også altid dejlige:o)

  Nu er overspringshandlingen slut og jeg må ud og lave et nyt blomstertæppe. Dennegang bliver det et rødbedefarvet.

  Skumsvedende, klistrede men velmente hedebølge-knus

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Velkommen hjem. Her skal der også plantes hjemmelavede sommerblomster og mange andre gode sager i pinsen.

  Har lige læst på nettet, at "dine fingre er blevet blå", som der står. Tillykke med den velfortjente optagelse i Kraks Blå Bog. Det er en flot anerkendelse. Får vi dit cv at se på bloggen?
  Og øv ingen billeder fra Sarah Ravens have. Dem havde jeg glædet mig til at se hele dagen. Det var en skam. Det er det mest fantastiske sted. Jeg ville frygtelig gerne forbi i tulipanblomstringssæsonen - specielt at se skråningen med Euphorbia Characias med tulipaner. Har du så gode forbindelser, at du bare kan komme forbi, for så er jeg ekstra misundelig. Har lige købt Erysimum frø mv. fra hjemmesiden. Kun frøsalg til DK. Desværre.

  Venlige hilsener

  SvarSlet
 6. Kære Claus
  Hvor jeg dog nyder at være med på dine rejser og kig rundt omkring. Det gør verden lidt større, når jeg opholder mig meget her på matriklen. Mine sommerplanter og udplantningsprojekter er i helt anden skala. Med kronisk sygdom er det en lise at gøre lidt hver dag - og de små blomsterbørn forsvinder allgevel lidt efter lidt fra drivhuset. Uh, hvor er jeg spændt på sommerens blomstertæpper. Tulipanerne (2 CD kasser fra Bilka) har stået eminent flot! Så det kan kun blive en forrygende sommer.

  God tur hjem og god arbejdlyst i pinsen!

  Kh Gitte ved Viborg

  SvarSlet
 7. Kære Claus det er helt uoverskueligt så mange sommerblomster du har, som skal udplantes!Rigtig god fornøjelse med det! og tak til dine arbejdende folk :-)
  K.Gro

  SvarSlet
 8. Dette kommer til å bli kjempe flott når det blomstrer!

  Ønsker deg en kjempe fin pinse.

  SvarSlet