Lækkert løv

For et par år siden lagde vi godt og vel ét tusind pæonknolde, og sidste år supplerede vi med et par hundrede. Ja, jeg ved godt, at nogle sikkert opfatter mig som gal!

 

20120508_154602

 

Lige nu glæder jeg mig over pæonernes smukke løv; den kobberbrune farve er helt uimodståelig. At der desuden er afsat en del knopper gør kun, at jeg glæder mig endnu mere ...

15 kommentarer:

 1. Åh ja pæoner.. Synes også de er noget af det dejligste.. 1000 + har jeg dog ikke men dem jeg har står også og strutter.. Glæder mig .. Og tak for det dejlige billede

  SvarSlet
 2. Hvis det var mine - ville jeg nok sove ude hos dem om natten. De er godt nok bekostelige dine træpæoner. Men ååhhhhh så smukke. Jeg nyder mine - de er nu ikke så tossede, hvis jeg selv må sige det.

  Fik ikke kommenteret på dine kejserkroner. De er fiiine. ;)

  knus fra
  Eva

  SvarSlet
 3. Kære Claus.
  Ja sikke et flot løv, forstår godt at det betager dig, det er også fint og har en meget smuk farve.
  Sikke formuer du gemmer i bedene.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 4. Ha,ha!!!nej vi tror ikke du er gal , du gór bare det vi alle har lyst til!personlig glaeder jeg mig over at se at det er muligt!!!!tak for det! Hilsen A. Bonairensis

  SvarSlet
 5. Jeg har omkring 50 pæoner rundt omkring i haven og glæder mig over dem hvert år. Sidste år købte jeg en række sartgule træpæoner, og det undrer mig meget, at der ikke er tegn på liv endnu. Kommer de først senere eller skal jeg forvente, at det var penge ud ad vinduet??

  SvarSlet
 6. "smiler"... hvis ikke du havde skrevet talordet med bogstaver, kunne man fristes til at tro at der var et 0 for meget på... Hold da op, jeg troede kun at det var tulipaner, du lagde i tusindtal.

  Spar nu ikke på billederne og video, når pæonerne kommer i blomst :)

  Ulla

  SvarSlet
 7. - ja, dejligt gal :D

  kh Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet
 8. Ja så det är det när man drabbas av passion för pioner Claus. De är ju helt oemotståndliga.

  SvarSlet
 9. Ja, kanskje du er litt gal, men da kaller vi det HAGEGAL ;) Og det er en akseptert og beundringsverdig tilstand!
  jeg gleder meg til du publiserer alle 1200 vakre, blomstrende peonplanter :)

  SvarSlet
 10. pæoner er noget nær det bedste i verden! Jeg var så heldig at få lov at gå på rov i nyligt overtaget kolonihave. De ville have plads til... kartofler!

  SvarSlet
 11. Kære Claus

  Gal har jeg nu aldrig opfattet dig som, men en havenarkoman ville nok være et mere passende udtryk, fordi narkomaner hiver efter at få deres forbandede stoffer, hvor du trækker og hiver efter at få det så pompøs og storslåede som muligt.
  Koste hvad det vil om det er 2 eller 1ooo planter du har behov for, er total ligegyldigt.
  Det er det vi andre havetosser er så forelsket i, samtidig nyder vi din dejlige skabertrang, som giver os andre stor inspiration til at give den en stor skalle ude i vores egne haver og opleve den glæde en have giver.
  Tak for det .
  Pæoner er rigtig flotte, især deres løv, der har en helt utrolig farve på denne årstid, men jeg glæder mig også til når blomsterne viser sig.
  Dejligt at se dine bede på denne årstid, hvor vi rigtig kan se hullerne hvor du skruer alle dine fine sommerblomster ned.
  Forsat god dag til dig Claus, men sandelig også til alle i andre havetosser der er rundt omkring i hele landet, også en kæmpe hilsen til vores allesammens Tante Grøn.

  KÆMPE KNUS herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 12. Hej Claus

  Pæoner er helt uundværlige.
  Glæder mig til at se dem, når de for alvor folder sig ud.

  Ved ikke om dette "passer ind" i tråden, men et lille tip til havekultur-interesserede:
  Tidsskriftet Sfinx har udgivet et tillæg om havekultur, lidt i den knap så praktiske boldgade, men måske nogle synes det er spændende at læse om:

  http://tidsskriftetsfinx.dk/butik/bog/visbog.asp?id=25

  Mange forårs-regn-hilsener,
  Lisbeth K

  SvarSlet
 13. Är det dessa pioner som du planterade 400 stycken av för något år sedan? Ser verkligen fram emot, att se dem i blom!!! Ett hav av vita pioner, WOW!!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlet
 14. mojn Claus

  Jeg vil sige at du er "gal i hovedet" men at du "forstår" at udnytte det maksimale glæde ud af pæonerne ! med det antal du har i haven ;)

  SvarSlet