Mere ’guf’ fra England

Så er jeg hjemme igen, og haven her bugner. I skal nok få en video senere.

 

 

Men først handler det igen om England – det skønne ’Petersham nurseries’, som jeg besøgte i går.

19 kommentarer:

 1. Takk for titten! Jeg gleder meg til jeg en gang kan ta turen selv- for dette er en opplevelse jeg ikke vil vere foruten! Noen fantastisk flotte miljøer du viser oss her!
  Ønsker deg en God Helg.
  Med vennlig hilsen Monica

  SvarSlet
 2. Åh savle savle hvor var det en lækkerbisken du kom med der! Har læst og kigget på deres hjemmeside men live er nu også dejligt og din entusiasme smitter jo også :)
  Velkommen hjem må man vel også sige - til smukt solskin og behagelig temp.
  Jeg vil smutte ud i haven igen og få lavet lidt. Tak for en Dalbysk dejlighedspause :)

  SvarSlet
 3. Kære Claus,

  velkommen hjem til den danske sommer og priklebakkerne.

  Tusind tak for denne pragtfulde video. Den var virkelig inspirerende. Sikke et eventyrligt og stemningsfuldt sted. Da jeg havde set de mange skønne detaljer fra Petersham Nurseries, gik der ikke mange sekunder, før jeg var igang med at omrokere og dekorere i mit yddmyge lille planteværksted. Denne video vakte virkelig pyntesyge-genet til live ...og pyntesygen måtte straks kureres med praktisk handling.

  Idag er haven fyldt med berusende dufte. Den ene lifligere end den anden. Liljekonvaller, syrener, natvioler og især den blomstrende Malus sargentii-hæk udsender himmelske dufte, som man bliver helt høj af.

  Håber du nyder at være hjemme i dine egne smukke omgivelser igen.

  De kærligste hilsner og tanker til alle

  SvarSlet
 4. Thanks for sharing som de siger - over there ;-)

  Man bliver helt eksalteret over alle de skønne opsatser, englebasser og grønne bænke . . . jeg samler selv lidt på opsatser, men de er svære at få fingre i. Family Garden i Odder har i øvrigt fået et flot og forholdsvis billigt sortiment i italienske Terra Cotta krukker og opsatser, men uden decor; just saying . . .

  Jeg bevæger mig rundt i haven og plukker Liljekonvaller, syrener, smørblomst og akeleje i store berusende buketter til vores Bed & Breakfast, hvor vi venter gæster fra Kbhv. De kan så glæde sig til at vågne op til duften af syrenerne udenfor vinduet, sang af nattergal og kuk fra gøg! God Pinse!

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Sikken et sted, man falder virkelig helt i svime, når man får lov til at opleve sådan et sted via dine fantastiske video klip, (TUSIND TAK FOR DET), det ville virkelig være et skønt sted at få lov til at besøge, selv som "fattigrøv" Hi Hi.
  Velkommen hjem til varmen, håber turen har levet op til dine forventninger. Det har været nogle dejlige klip du har lagt på til os sultne løver.
  Glæder mig til endnu en video fra din have.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 6. "Nu synes jeg lige, I skal følge med herover..." Ja, du går godt nok op i det, og TUSIND TAK SKAL DU HAVE. Jeg har foreløbig fulgt med (ja rent faktisk har jeg jo været FORAN dig) 3 gange på denne video, for hold da op et sted. Der kunne jeg godt tænke mig at klæde mig ud som fin dame og spankulere rundt i timevis og kigge på alle herlighederne, for der var da det hele. Ren "guf" for øjnene.
  Claus, du sagde "Prøv lige at se" så mange gange, at jeg slet ikke turde blinke med øjnene i de 6.52 min. videoen varede. Så nu tror jeg, at jeg kan slå Anders Fog, hvad blinkning angår:-).
  Velkommen hjem.

  SvarSlet
 7. PS: Glemte helt at spørge, om der er nogle her, der ved, hvor jeg evt. kan læse, hvad pænt der står om Claus i Kraks Blå Bog?
  Kærlig hilsen til jer alle derude i jeres skønne haver.

  SvarSlet
 8. Hej Claus
  Tak for en lille virtuel tur til Petersham, det giver virkelig lyst til at rokere lidt rundt herhjemme, for slet ikke at tale om at købe lidt nyt - eller rettere sagt noget meget gammelt!
  God tur hjem - hilsen Pia

  SvarSlet
 9. Hej Claus
  Tak for nogle dejlige videoer - denne sidste var da helt formidabel - godt min pengepung ikke var med, den var blevet fuldtstændig tømt - alle de krukker og opsatser osv. osv. Jeg er helt i svime.
  Nu vil jeg ud og nyde den dejlige aften.
  Anita

  SvarSlet
 10. Tusind tak. Hold da op for et sted, så flot og sikke en sjæl det har ;-))

  SvarSlet
 11. Hej Claus, Skøøøøøøøn optagelse. Er netop ved at bestille et victoriansk drivhus og her var da masser af inspiration. God tur til Kew Gardens... Vil glæde mig til indslag derfra. Der har jeg selv været for nogle år siden og købt nogle af deres lækre krukker med hjem. Jeg ved du ikke er så vild med de glaserede, men prøv nu alligevel at se nogle af de små lyseblå eller lysegrønne til bordet.....so cute !!! :-)

  SvarSlet
 12. Skal love for at du gav os noget at kigge på. Sikke et vidunderligt sted. Suk hvor var der skønt :)

  SvarSlet
 13. Nøøj, hvor fantastisk. Isabella Smith har godt nok omtalt Petersham Nurseries på hendes blog og lige siden har det været et ønskested for mig at komme hen. Skøn, skøn video, 1000 tak for den og god påske.
  Hilsen Lisbeth fra Silkeborg

  SvarSlet
 14. Wow sikke et sted!
  Du er nu lidt sjov Claus. Du går så fint rundt og kommenter og så siger du her står en nydelig mand. Det var nok godt at han ikke kunne forstå dig :-D
  At komme til England står virkelig højt på min ønskeliste!
  K.Gro

  SvarSlet
 15. Kan godt lide din begejstring og bemærkninger som 'se lige her' - og jeg ville nok også selv have bemærket den nydelige mand . . . ( !!! )

  I det hele taget er det jo fantastisk at gå rundt og betragte hele dette skue af smukke ting, planter og ikke mindst mennesker! Det gælder om at suge til sig, og det er du god til - og du forstår også at formidle hele sceneriet videre, så man næsten føler man er der selv! Tak for det!

  SvarSlet
 16. suk suk suk...jeg tror jeg dör en smule....;)))) fuldt ad inspiration ;))
  tak tak
  kram susanne

  SvarSlet
 17. Kære Claus

  Jeg har i den grad nydt dine rejseberetninger. Fyldt med inspiration og nydelse for øjet. Og Petersham nurseries - Claus du forstår at finde guldet, sikke et sted og hvilke smukke smukke ting og delikat præsenteret.

  Kærlig hilsen

  Engblomsten

  SvarSlet
 18. Jeg bor lige ved siden af Petersham nursery og jeg elsker at komme der. Det er et meget smukt og romantisk havecenter/cafe, jeg ville ønske at mange flere danskere finder ud af hvor smukt der er uden for central London. Richmond er kun 14 km uden for central London og vi er beriget med Petersham nursery og Kew Gardens botaniske have.
  KH Connie

  SvarSlet
 19. I sidste uge var vi - jeg tog min mand med ;-) - i Petersham Nurseries og spise frokost, noget jeg har drømt om i mange år. Jeg var ved at falde i svime, det var så bedårende flot, hvis det ikke var fordi, kufferten allerede var fuld af planter købt andre steder, kunne jeg have ribbet kontoen! Ved bordet ved siden af os sad der er par, han kendte åbenbart stedet godt, og han fortalte, at de henter de fleste af deres ting hjem fra Frankrig, så det passer jo godt med dit gæt. Maden smagte forøvrigt også fantastisk, selv om det nu ikke længere er Skye Gyngell der regerer i køkkenet.

  Mange hilsener Helle

  SvarSlet