Selskabsplanter

Som jeg har vist flere gange på det sidste, er det tulipanerne, der spiller hovedrollen i Flammebedet lige nu.

 

20120511_181259 20120511_181058

 

20120511_180842

 

Men nu har de blandt andet fået selskab af de statelige kejserkroner, som virker helt selvfølgelige sammen med tulipanerne.

 

20120511_181437 20120511_181443

 

En herlig plante, som vi også har pletvis rundt omkring, er bronzeblad, Rodgersia.

5 kommentarer:

 1. Kære Claus.

  Hvor er det skønt endnu engang at nyde billeder fra dit Flammebed!!

  Jeg læste med et halvt øje forleden, om en læser, som havde fået Kejserkrone af naboen sidste år, som ikke blomstrede og spurgte, hvad der var galt. Min erfaring er, at der går et par år fra, man har flyttet løgene, til de blomstrer igen. Skal selv snart "på den igen". Meeeen selv uden blomster er de nu ganske spændende, når de skyder op, friskgrønne.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 2. Åh, hvor skønt at surfe her forbi en fredag aften, hvor kulden udenfor ikke levner plads til mange referencer til maj...

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Bronzeblad er en flot bladplante, jeg har ikke tænkt på den i mit flammebed, men skulle nok tage at overveje det. Tilgengæld har jeg den i mit skovbed, jeg håber lidt på at jeg snyder frosten, så de ikke tager skade, for det første flor er det kønneste. (render og dækker dem.)

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 4. Kære Claus
  Hvor ser det fint ud. Jeg ser først nu, at kejserkroner(orange) jo har bordeaux-farvede stængler...Meget smukt sammen med Queen of Night tulipanen.
  Dejlige billeder.
  Hilsen Charlotte Enkebølle

  SvarSlet
 5. Hej Claus

  Selskabsplanter er et godt udtryk :-)

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet