Ses vi?

På søndag den 13. maj kan I møde mig i Bilka i Tilst, hvor jeg er mellem kl. 14.00 og 16.00 hilser på kunderne. Det er Mors Dag, og i den anledning er der mange gode tilbud.

 

20110826_113118

 

Det kunne være hyggeligt, om nogle af jer kiggede forbi. I må endelig giver jer til kende.

6 kommentarer:

 1. Kære Claus!
  Det er dejligt, at du opfordrer os til at give os til kende. Sidste år i Geografisk Have i Kolding på Grundlovsdag kom jeg til at hilse på, og følte mig helt flov, for du kendte naturligvis ikke mig, så jeg skyndte mig at gå. du skulle jo også have lov til at gå i fred, men i år vil jeg da hilse på.
  Venlig hilsen
  Ida

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  ja det var da et godt tilbud, at få lov til at hilse på mesteren selv. Meen det er lidt langt til Tilst, det havde været bedre, hvis det havde været i Odense, man kan da håbe på, at du kommer herover engang.
  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 3. Hvis du kommer til Aalborg er jeg frisk :-)

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Du får med garanti en dejlig dag derude, men jeg er desværre på sjælland ... ellers var jeg skam kommet :-)

  God weekend, Lisbeth K

  SvarSlet
 5. Sikke et dejligt billede - du må desværre også klare dg uden mig - skal i haven ;)

  SvarSlet
 6. Vil lige i den anledning sige, nu du nævner Bilka, at ALLE de Bilka-løg jeg satte i efteråret (ca. 3000) er myldret frem. Der er ikke en eneste fejlfarve, så her er fuld tilfredshed :O). Kun Shirley drillede lidt i farven i starten men nu er hun lige så fin som hun skal være.
  De løg der ikke var købt i Bilka har jeg lige hevet op af bedene, for de ramte slet ikke farven på billedet. Så det er rart med en der har "godkendt" farverne, så der ikke skal flyttes for meget rundt.
  God tur i Bilka :O)

  SvarSlet