Ud med saksen

Jeg falder af og til overfor planter, som kræver lidt kærlighed, før de er på toppen igen.

 

claus20120126_100901

 

Således med de lyserøde margueritter her. To for en halvtredser i pænt store potter, var et godt køb.

 

claus20120126_101110

 

Men for at komme helt på toppen klipper jeg dem halvt ned og potter dem i næringsberiget pottemuld. Inden længe vil de skyde med friske skud, og i løbet af en tre ugers tid vil de være mere forgrenede og stå med et flor endnu mere frisk og endnu mere imponerende end på billedet øverst. Det skal være skidt, før det bliver godt!

7 kommentarer:

  1. åhhhhh, tør man det, jeg så også de fine fler-farve-lyserøde argueritter, men jeg tænkte at de nok var ved at være afblomstret.... næste gang jeg møder dem - så tør jeg osse' :-)

    SvarSlet
  2. Fedt at du giver mig et ordentligt spark :-)
    Jeg skal lige love for at du med "skidt" mener herrens elendigt!

    -Vil du måske vise her på bloggen hvordan de to planter ser ud om 3 uger? (Man fornemmer min skepsis...). Spøg til side - det var et godt indspark. Jeg ville aldrig have turde sådan på egen hånd.

    Kh. Lisbeth K

    SvarSlet
  3. Go' ide, kan man friske blåpuderne op på samme måde, synes de ser lidt triste ud?

    SvarSlet
  4. Super god ide, som jeg vil tage til mig

    SvarSlet
  5. Hehe Claus, Jeg har lovet mig selv, at jeg skal være bedre til det med at sakse denne sommer. Ofte står jeg og stirrer på vækster som er ved at afblomstre og tænker: "Hvad var det nu Claus sagde om denne? Skulle den klippes lidt ned, helt ned eller slet ikke???" Det kunne passende indgå i en mulig bog om selskabsplanter måske.

    SvarSlet
  6. Godt køb, hvis man har tålmodighed - alt godt kommer til den, der venter... og "nurser" lidt ekstra.
    Tillykke med dit flotte vægttab!

    SvarSlet
  7. Eva Kjær Nielsen30. maj 2012 kl. 21.25

    Tak for tippet :-)

    SvarSlet