Vi skal til fest

Som mange af jer sikkert har hørt, holder Kjeld Slot Garden Party søndag d. 17. juni i sin skønne have i Hyllested på Djursland. Alle er velkomne. Det bliver en dag ud over det sædvanlige, hvor mange af dansk havelivs nøglepersoner kommer. Den foreløbige deltagerliste ser således ud:


Knud Pedersen:
Engelske roser i fuldt flor
Ellen Lykke:
Historiske og antikke roser
Bent Vinkler:
Kurve i haven
Flemming Hansen:
Klematis og klatrere
Anne Svane:
Stauder og prydgræsser
Kirsten Bengtson:
Skønne og skøre planter
Bente Holm:
Plantarum - havebøger
Pistasien:
Lidt til haven - møbler
Kjeld Slot:
Store og små haveplaner
Lavendelbo:
Lystige Lavendler
Urtegartneriet

Claus Dalby: Min maximalistiske have

 

20100722_173729

 

Som det fremgår, møder jeg også op og fortæller om min havestil. Det er kl. 15.00. Normalt holder jeg ikke foredrag (har simpelthen ikke den fornødne tid), men det er klart, at jeg bakker hundrede procent op omkring dette arrangement, fordi Kjeld gennem årene har været mig en helt uvurderlig støtte.

 

20100722_174342

 

Håber, at I er mange, der kommer. Også for at opleve Kjelds helt unikke have, der ikke findes mage til. Læs mere på Kjelds blog.

21 kommentarer:

 1. Den er længe noteret i kalenderen det er en dag jeg ser meget frem til..

  SvarSlet
 2. Da jeg så invitationen, satte jeg omgående et stort fed kryds i kalenderen. Det lyder simpelthen som et arrangement man ikke må gå glip af.
  Vi ses til party:-) Jeg glæder mig.

  SvarSlet
 3. Også i kalenderen her! Kjeld er én af mine største inspiratorer. Tænk at kunne møde mindst to af slagsen på samme dag og samme sted!

  Mvh Gitte ved Viborg

  SvarSlet
 4. Hvor er det en dejlig advisering Claus! Jeg håber jeg får mulighed for at deltage, de billeder du her viser ser jo helt fantastiske ud.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 5. Jeg er dybt begeistret og grepet av den hvite haven til Kjeld Slot og skulle ønske jeg kunne transformere meg dit 17 juni! Vet du om prydgresset på bildene er Miscanthus Sinensis 'Morning Light'?

  SvarSlet
 6. Nu var jeg lige inde og se på Kjelds blog - hold da op hvor er det også en spændende blog. Den skal jeg til at følge! Et fint og smigerende indlæg om samarbejdet med Claus, som man fornemmer lige så meget er blevet til et venskab.

  Jeg så også Kjelds understregning af at ALLE var velkomne og hans refleksioner over navnet til arrangementet "garden party". Da jeg første gang hørte navnet tænkte jeg lige et kort øjeblik om der mon var en dress code (!)
  Håber i den grad at jeg får mulighed for at deltage :-)

  Kh. Lisbeth K.

  SvarSlet
 7. Det ser vi fram emot, Danmarksresan är bokad!
  Kerstin

  SvarSlet
 8. Jeg har også sat kryds, og kan forhåbentlig komme!

  SvarSlet
 9. Vi kommer skam også og glæder os meget.

  Ulla

  SvarSlet
 10. Rigtig spændende.
  Og jeg glæder mig særlig meget, fordi jeg er kommet rigtig meget i Hyllested. Mine bedsteforældre + min onkel og tante boede der i mange år.

  Hilsen Lene

  SvarSlet
 11. Ja vi skal!!
  Det er et superflot program som Kjeld disker op med og jeg håber og tror at der kommer mange gæster.
  Det bliver en helt igennem fantastisk dag, og jeg glæder mig vildt:-)

  SvarSlet
 12. Her er i hvert fald sat kryds i kalenderen :-) Det er ikke hver dag man får så fin en invitation!!

  SvarSlet
 13. Hej Claus,
  Det vil jeg ikke gå glip af. Har aldrig været i Kjelds have, men har hørt så meget Godt om stedet. Jeg kiggede lige forbi Kjelds blog, og sikke et flot indlæg han har skrevet om dig. Han beskriver dig og din havestil i meget flotte vendinger. Der er ingen tvivl om at i er et godt team og komplementerer hinanden med jeres forskellige syn på haven og indretningen af den.
  Jeg vil se frem til dette party.

  SvarSlet
 14. Du har fuldstændig ret! - Kjeld have er noget helt for sig. Jeg havde fornøjelsen for nogle år siden, og det var til STOR inspiration. Jeg håber meget, jeg får tid til at komme og gense haven og møde blog-venner/veninderne til jeres party :-)

  SvarSlet
 15. hej Claus,
  - er vild med dit udtryk: en 'maximalistisk' have :D

  kh Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet
 16. spændende ..må vist checke kalenderen ;0)

  SvarSlet
 17. Hei Claus
  Min mann og jeg kommer. Dette er et must.

  Hilsen Unni

  SvarSlet
 18. Det lyder som noget jeg ville elske at deltage i. Men jeg skal desvære på arbejde klokken 14.45. Hvor uheldig kan man være.

  SvarSlet