Video d. 13-5 2012

Så er der nyt fra haven i det østjyske!

12 kommentarer:

 1. Hej Claus.

  Misundelse er en grim ting, men... alle mine tulipaner er på ingen tid stormet og regnet i stykker, jeg har stort set ikke kunnet nyde det smukke syn, som din have er nu. Men næste år ....

  Tak for dejlig video.

  Mange hilsener Jette, Kr. Hyllinge

  SvarSlet
 2. Hej Claus.
  Hvor interessant at høre dig fortælle om alle planterne.
  Den Gudeblomst må man da eje.
  Det hele så flot ud, tak for video.
  hilsner jmn

  SvarSlet
 3. Takk Claus:) skjønn video:)

  Hilsen Unni

  SvarSlet
 4. Kære Claus,

  tusind tak for endnu en rigtig dejlig digital havevandring i dit paradis i Risskov. Hvor ser det smukt og forårspoetisk ud altsammen. Jeg får straks lyst til at lave et helt nyt bed med gullige bladplanter, for de har deres helt egen næsten overjordiske magi, når de rammes af solens stråler.

  Hvor hyggeligt at dine duer har holdt flyttedag. Jeg tror, du bliver glad for dueslagets nye placering. Det er også en kæmpe sidegevinst, at duerne nu vil sidde på rosenbuerne og se både yndefulde og yderst dekorative ud. Det bliver buerne kun endnu smukkere af. Så har man hørt det med.....en "buedue":o)

  Solsortene i Risskov kan åbenbart meget andet end at synge smukt. Frækketer!

  Varme knus til alle jeg kender. Varme tanker til alle jeg ikke kender. Håber I alle nyder foråret.

  SvarSlet
 5. Kære Claus
  Tak for endnu en dejlig vandring i din have. Sikke frække solsorte og sikke skønne duer.
  Gudeblomsten er der bare en, man må eje.
  Hilsen Lisbeth, Silkeborg

  SvarSlet
 6. Kære Claus

  Nu er det ikke pænt at le ad andres ulykke, men jeg indrømmer blankt, at jeg fik lidt mere end et smil på læben af de frække solsorte. Solsorten er ellers en vidunderlig fugl. Det er da en besynderlig (og irriterende) vane, de har fået i Risskov. Jeg kan også godt sætte mig ind i, at duerne tramper planter ned i bedene, for det gør både skader og alliker her. Skovduerne holder sig pænt på stier og græs.

  For ikke længe siden syntes jeg, at gulløvede planter lignede stakler, som trængte voldsomt til vand og "noget", men nu er jeg begyndt at kunne se attraktionen.

  Tak for endnu et dejligt kig ind i Eventyrland.

  SvarSlet
 7. Claus : her er det mine katte der kan finde paa at trekke mine smaa planter op , bare for at drille, og saa leger de med dem som om det var en mus!!!taalmodighed maa der til ind imellem ...
  Hilsen A. Bonairensis
  Tak for dine videoer , det er et helt kursus hver gang du gaar en tur med dit kamera!!!

  SvarSlet
 8. Kære Claus

  Duerne kan du tæmme til at blive oppe ved dueslaget, men du får nok større problemer med de små djævle af solsorte som åbenbart har fået øje på alle dine små yndlinge planter, men møg irriterende er det, når det giver ekstra arbejde.
  Tak for et nyt kursus i gulløvet vækster, det ser virkelig godt ud, men det er nok rigtig som du siger at der skal være flere af dem i bedet ellers kan de komme til at se ud til at de mistrives. Det er noget der skal leges noget mere med her i det midtfynske.

  Kære Jytte (Tante Grøn)

  Hvor er det dejligt at se dig her på bloggen igen, med altid dine velskrevne ord. Du har været savnet rigtig meget.
  Det er nogle rigtige skønne billeder fra din have som Margrethe fra Mit Tara havde lagt på sin blog.

  God dag både til dig og Claus, men også til alle i andre små Havetosser.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 9. Kære midtfynske Pia,

  tusind tak for dine altid søde og betænksomme ord og hilsner. Mennesker som dig, spreder solskin i andres liv og det er så livsbekræftende og smuk en menneskelig egenskab at have, at tænke på andre, når gråvejrsdage lægger en dæmper på deres livsmod.

  Du er jo stadig meget velkommen her i bakkerne. Havelågen står åben for dig, uanset hvilket tidspunkt I vælger at lægge vejen forbi.

  Ja, du kan tro Mit Tara Margrethe var sød, da hun løb rundt i haven og legede blomster-paparazzi. Få elsker blomster så højt som hun. Jeg elsker mennesker, der kan begejstres.

  Kan du og alle I andre derude også have en rigtig god start på den nye uge. Det er en meget travl tid i haverne lige nu, hvor alle drømmene skal udleves på ganske kort tid.

  Håber dine små sorte terrorister har fundet et andet sted at slå sig ned, søde Claus.

  Mange regnvejrsknus fra et efterårsagtigt men forårsgrønt Mors

  SvarSlet
 10. Sikken en historie med solsortene, det har jeg ikke hørt om før.
  - Du må nok tage det som en kompliment fra deres side: din jord er simpelthen så velkomposteret og fuld af sunde regnorme at de bare MÅ ha Claus Dalbys blanding! Ganske som vi andre, så hvem kan bebrejde dem ;-)

  Spøg til side: jeg forstår udmærket din frustration Claus. Håber de bliver i jorden ved næste plantning. Ellers får du en sommer som Sisyfos!

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 11. Kære Jytte Tante Grøn

  Du har været i mine tanker, siden du gav mig dit tilbud og jeg glæder mig helt vildt til at møde dig/jer og se din/jeres vidunderlige have.
  Jeg sender dig en mail når mit hovedet har det lidt bedre end det har det idag.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 12. åh tante grøn er med ,dejligt, jeg håber du har kunnet mærke alle de bekymrede tanker der er blevet sendt til dig, i hovedet altså, computeren har drillet,.

  Hæhæ Claus, du har osse sjov med solsorte, jeg har det når jeg har sat løg, altså spiseløg, dem hiver de op lige så hurtigt som jeg sætter dem, bæster, men når de synger om aftenen har man næsten tilgivet dem.
  Jeg vil til at opdatere mig herinde
  vh
  Gunvor

  SvarSlet