Video d. 12. maj 2012

Nu skal det handle om tulipaner!

11 kommentarer:

 1. Det ser bare superskønt ud! Jeg må til at så judaspenge og Elin er da ganske smuk allerede - selv uden blomst.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 2. Hej Claus.

  Tak for endnu en dejlig video, altid en fornøjelse at se din smukke have. Det ser virkelig flot ud med så mange tulipaner.
  Også dit flammebed er flot--
  tak for kigget
  hilsner jmn

  SvarSlet
 3. Hej Claus.
  Tak for endnu en dejlig video - lækre tulipaner - de er nu skønne, men øv - en del af mine tulipaner er simpelthen knækket i den kraftige blæst. De stod lige på deres højeste nu. Nå men dejligt at jeg så kan glæde mig over dine.
  Ha' en god aften.
  Anita

  SvarSlet
 4. Vilket fint hörn av din trädgård!

  SvarSlet
 5. Tusind tak for kikket. En fantastisk have du har. Og god tur til Bilka i morgen.
  Vh Ann

  SvarSlet
 6. Kære Claus

  Tak for rundturen nede i den vilde del af haven, dejligt at se alle de fine tulipaner du har lagt i efteråret blomster på livet løs, det er bare flot.
  Jeg tror der skal lægges lidt flere løg her i haven til efteråret, end der har været, man bliver lidt misundelig når man ser hvor flot Tante grøn (Billeder fra Mit taras besøg i Tante Grøns have) og Havenarkomanens Haver er blevet med alle de tusindvis af løg de har lagt i efteråret.
  Forsat god dag og god tur til bilka i eftermiddag.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Nyder endnuen gang et smugkik i din have og drømmer om en gang at være der.

  En tanke kommer til, du måda snart kunne udgive en samling dvd'er med alle dine klip, jeg ville elske at sætte en sådan størrelse på selv en lørdag aften og bare sidde og sluge det hele råt.

  Mange hilsner fra Susanne, Nivå

  SvarSlet
 8. endnu en dejlig video at se, har selv forsøgt med denne tulipanblanding, er ved at lave et nyt staudebed i rosa farver og jeg var også ved at tro at den ene farve var en fejl, indtil den rigtigt foldede sig ud og viste de flotte lilla prikker,striber.

  SvarSlet
 9. Kære Claus,

  Du får ret og jeg får fred siger man jo ha ha
  jeg må give dig ret! Det ER Shirley og den har stået så smukt, kan godt se at der vist skal en løgblanding mere i jorden deroppe, så vil det blive helt perfekt. Nu mangler jeg bare noget der kan tage over efter tulipanerne, så jeg kan få et forhavebed lige så smukt som dine :-)
  Kh Helle

  SvarSlet
 10. Hej Claus
  Ja, hos mig var det desværre ikke tulipanen "Shirley", der var med i den store lilla løgpakke fra Bilka, men en anden med en noget mere krads pink farve, som slet ikke passer ind i billedet sammen med de andre. Så det var lidt af en skuffelse, for Shirley er en meget smuk tulipan.
  Gad vide om der er andre, der er blevet lige så overraskede som mig?
  Mvh Lise

  SvarSlet