Video d. 2-5 2012

Her er en video fra Flammedet. Undskyld mig, at jeg endnu en gang kører lidt rundt i dagene. I dag troede jeg for eksempel lige, at det var torsdag. Tror, at det hænger sammen med, at det er i weekend i morgen. Skønt …

 

11 kommentarer:

 1. Hej Claus

  Jeg kan kun være enig med dig at et de varme orange farver er fuldstændig fantastiske for at bruge dine egne vendinger ;)

  Orange er en af mine yndlingsfarver.

  Du har en flot dobbelt Princes Irene som er helt vidunderlig - jeg har haft den men den har ændret sig til en gul/orange så men pyt det er bare en anden slag tulipan.

  Tak for kigget

  SvarSlet
 2. Jeg overvejer orange tulipaner til at dæmpe mine meget GULE og RØDE Alpendoorn, som skal blive i min have, men som er meget skrappe i farverne - og som har blandet sig. Glæder mig til nogen navne.

  SvarSlet
 3. Hvor er det dog bare smukt! Det ville ikke undre mig, om det blev moderne med de orange farver.
  Jeg har en forespørgsel om din specielle jord. I februar købte je flere sække, men nu har jeg opdaget at der på posen står, at det skal bruges inden for tres dage. Ellers bliver det for skrapt. Skal man rette sig efter det? Kan man evt. Blande det med noget uden gødning?
  Venlig hilsen
  Ida

  SvarSlet
 4. Tak for endnu en skøn video. Orange har aldrig været min farve, men jeg må indrømme, at det ser skønt ud.

  SvarSlet
 5. Jeg er totalt vild med de orange farver, gerne iblandet lidt mørkt og lilla, som du jo også har.

  Du har kreeret et fantastisk flot flammende bed!

  Jeg kan godt undre mig over, at det kun er pastelfarver, som er på mode i Danmark. Hvis man ser engelske haver, så tør de da godt bruge gul og orange - også med succes.

  SvarSlet
 6. Kære Claus

  Orange har været min yndlings farve de sidste 20 år, selvfølgelig har jeg også forsøgt mig med at lave et flammebed. jeg lavede det første for 2 år siden, det blev ret vellykket, så sidste år blev der lavet et stykke i tilsvarende størrelse så nu er der ca mellem 80 -100 m2. Jeg glæder mig til at se resultatet i år.
  Hvor er det surt, hvis vejret skal skifte nu, hvor folk har forlænget fri Weekend.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 7. Kære Claus - utrolig flot og meget dramatisk! Især kan jeg godt lide at dine tulipaner står i grupper og på den måde spiller vældig godt sammen med, og er pendant til alle de øvrige aktører, imponerende!
  Hvordan får I i øvrigt lagt alle havens løg uden at trampe jorden i bedene flad? Det er et tilbagevendende problem og irritationsmoment for mig!
  Mathias fra Nordfyn

  SvarSlet
 8. Kære Claus

  Du kan tro, du danner mode, jeg arbejder ihærdigt på at lave mit eget flammebed i mindre målestok, selvfølgelig. Jeg har altid elsket mine orange Montbresia, men ikke før nu rigtig vidst, hvordan jeg kunne få dem passet ordentligt ind. Tak for at vi får lov at følge uviklingen i dit bed.
  Hilsen Lisbeth fra Silkeborb.

  SvarSlet
 9. hej Claus
  Hvor ser flammebedet da godt ud dejlige friske orence farver her i foråret blandet med det rødlige løv ind imellem
  hilsen Kim

  SvarSlet
 10. Kære Claus

  Selvom jeg afgjort ikke er til de orange farver, må jeg bøje mig i støvet for dit flammebed. Smukt er det.

  SvarSlet
 11. Iiiiih, du godeste! Hvor er det smukt, Claus!
  Og boegen er sprunget ud! Nu bliver det ikke saa slemt at komme hjem igen, selv om min have nok traenger til en ordentlig omgang til den tid.
  Hvad angaar vejret, kan jeg glaede jer med, at det daarlige vejr her i Florida tilsyneladende er ophoert. I hvert fald har vi haft 25 gr C i skyggen baade i gaar og i dag, og det skulle jo saa gerne betyde, at godt vejr er paa vej over Atlanten til Jer.
  I gaar var vi i aaben sportsvogn en tur paa landet, hvor alting (inclusive alle de forskellige slags palmer) er frisk groenne oven paa den megen regn, og nu, hvor middagsheden er ovre, skal jeg en tur i poolen.
  Gaedeligt foraar
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet