Video d. 25-5 2012

Så er der levende billeder fra den hjemlige parcel.

9 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Tak er et fattig ord, men det skal alligevel lyde, for den vidunderlige video fra haven, man kan da ikke blive bedre i humør. Fantastiske gode plantesammensætninger, jeg kan godt forstå du er stolt over dit resultat, det har du gjort godt.
  Du er godt nok en travl mand, 4 dage i England og så lige en tur til Holland i en uge, det er godt at du har dejlige mennesker til at hjælpe dig i haven, men jeg tror nu nok at mit hjerte ville græde lidt ved at tage hjemmefra nu hvor der sker rigtig meget derude. Men god tur alligevel, hvor jeg gerne ville være en irriteret lille flue der sad på solskærmen og kikkede ud. Hi Hi.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 2. Beate fra Skovhaven25. maj 2012 kl. 21.08

  Hej Claus!
  Tusind tak for de mange fine oplevelser,som du deler med os, det er ren "guf".I dag kom der et par unge piger ned ad skovvejen, hvor jeg hørte dem sige, nej har du set sådan en "junglehave"( det er min frodige skovhave), jeg skal ha`taget nogle billeder af broen og granit trappen. Det var dejligt at høre, det gav lidt ekstra energi til at komme skvalderkålen til livs.
  God pinse til alle.
  KH
  Beate

  SvarSlet
 3. Også skøn pinse til jer alle i Riiskov :-)

  SvarSlet
 4. Jeg er glad for at du ikke var faldet, bekymringen nåede at sætte ind. Flot ser det ud hos dig i din have. God havepinse.
  Hilsen Lisbeth fra Silkeborg

  SvarSlet
 5. Hej Claus

  Velkommen hjem. Her er et link til omtalen af dig i dagens udgave af Århus Stifttidende:

  http://stiften.dk/aarhus/dalbys-groenne-fingre-er-blevet-blaa

  - Ikke at det er nogen overraskelse, det er jo blevet nævnt før på bloggen :-)

  Tillykke med det Claus.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 6. Ihh tak for en skøn video Claus :-D
  Det har også været nogle dejlige indslag du har lavet fra England, jeg/vi er dog også glade for at have dig hjemme igen :-D
  K.Gro og god Pinse

  SvarSlet
 7. Jeg siger ikke tak så tit, men det tror jeg da lige er på sin plads nu:-)
  Hvor er vi heldige i Danmark, at det er her du har din skønne have. Tak fordi du laver inspirerende indslag hver på dag på din blog.
  Jeg tror at du har inspireret mange danskere og også udlændinge med din frodige have og dit utrolige engagement heri:-)

  SvarSlet
 8. Det bed er ufattelig smukt sammensat! Og dejlig, dejlig langsom kameraføring! Både den visuelle hukommelse og plantenavne får tid at bundfælde. Guf - guf!

  Kh Gitte ved Viborg

  SvarSlet
 9. Det er godt, Claus, at du skønner på dine medarbejdere.
  Jeg er lige kommet hjem fra 6 uger i Florida, og min have er en ynk at se på. Det havde jeg sådan set også forventet; men nu er jeg helt grædefærdig, fordi min havemand har sagt op. Han har fået fast arbejde i København og orker ikke at køre det 100 km til Rørvig for at passe min have, og det er jo forståeligt nok - men lidt af en katastrofe for mig. Han er noget af det mest pålidelige og dygtige, jeg nogensinde har haft inde på matriklen, så jeg kommer virkelig til at savne ham. Ikke engang med en ordentlig hyre kan jeg konkurrere med fast arbejde i storstaden. Suk!
  Men hos dig går det som altid derudaf.
  Tak for videoen og
  god tur til Holland (Du skal vel have en masse planter med hjem, siden du kører?)
  Happy Dalby Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet