Video d. 26-5 2012

Her er en video, optaget i går.

13 kommentarer:

 1. Hvad er der blevet af "Blossom"?

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Gudesmukt.

  Dine videoer er i sandhed kilder til inspiration!

  SvarSlet
 4. Forespørgsel: I foråret købte jeg den lysegrønne frøpakke med frø til 5 hvide sommerblomster. Opiumvalmuen blomstrer nu, men i en stærk gul farve. Sikke en skuffelse - farven er helt forkert i det bed, og blomsterne bliver nu hevet op. Har andre været ude for det?

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Ja, selvom vi andre er kommet til 1 pinsedag, er det en pragtfuld video du igen har lagt på.
  Jeg bliver helt vildt misundelig, når jeg ser det bed. Det fantastiske syn, når skoven og pavillonen spejler sig i bassinet er bare helt unikt. Det er bare så flot og gennemtænkt. Igen viser du, hvor dygtig du er til sammensætte dine bede, så du får mest muligt ud af bedet.
  Jeg ved godt , at jeg var en af dem der var lidt kritisk, da du hev de signal røde tulipaner op, men jeg kan godt se nu at de overhovedet ikke passe ind i det bed, godt gået at du har modet til at hive dem op, her tror jeg nok at manden ville blive lidt kunstig og mærkelig i hovedet, hvis jeg var så brutal. Det kan være jeg skulle sætte ham i lære oppe ved dig, så jeg kunne komme af med både græs og mærkelige farver.
  Forsat god 1 Pinsedag.

  Knus herfra det mifynske, Pia

  SvarSlet
 6. Kære Taghaven - Kong Vinter tog desværre mine 'Blossum'-lupiner.

  Kære Anonyme - her er altså noget, som ikke kan passe. Opiumvalmuerne blomstrer ikke endnu, så det kan ikke være dem, der er gule (de fås for øvrigt slet ikke i denne tone). Den eneste gule valmue, der findes, er den gule skovvalmue, som blomstrer nu. Men, men ... den blomstrer altså ikke første år fra frø. Så ... Mit bud er, at du i forvejen har haft gule skovvalmuer. Mail mig lige et foto.

  Kære Pia - tillad mig at gøre opmærksom på, at videoen er optaget i går, og da var det mig bekendt ikke 1. pinsedag!!!

  SvarSlet
 7. Kære Claus
  Jeg er desværre ikke i stand til at maile et foto. Men i det tidlige forår blandede jeg frøene fra posen mærket opiumvalmue med plantejord og dryssede dem på din foranledning udover bedet. Nu ved jeg ikke, hvordan en hvid opiumvalmue skal se ud, men de gule starutter minder bestemt heller ikke om valmuer - nærmere noget fra en sennepsmark/rapsmark på landet med den kraftige gule farve. De gule planter har aldrig været i det bed før, så de kan kun komme fra frøposen. Man må håbe, at Bilake har styr på deres frøproducenter.

  SvarSlet
 8. Kære Anonyme (hvor ville det klæde dig at skrive dit navn) - jeg lover dig, at det er valmuefrø, der har været i posen. Jeg har selv sået dem, de myldrer op, og det ER opiumvalmuer.

  SvarSlet
 9. Det er bare så smukt det hele i din have. Jeg ville ønske, jeg kunne skrue planter ned på samme måde, men jeg øver mig.
  For resten, den busk, du kalder Weigela Mont Rose, er det ikke en Deutzia?
  De bedste hilsner
  Ida

  SvarSlet
 10. Kære Claus
  Fantastik smukt som vanligt hos dig. Efter 2 skønne dage hjemme i haven skal jeg desværre på arbejde i morgen, øv. Ville hellere arbejde i haven men vore syge og svage medborgere skal jo have en hånd med uanset vejret og havesæson.
  Venligst Lisbeth fra Silkeborg.

  SvarSlet
 11. Eva Kjær Nielsen28. maj 2012 kl. 09.30

  Smukt, smukt og atter smukt.
  En stor glæde og inspiration at se videoerne, tusinde tak.
  Vedr. Vedr. dit sortiment i Bilka Havecenter, er jeg blevet skuffet et par gange. Enten bliver jeg trist til mode over deres udseende eller de er udsolgte.
  Heldigvis har vi nogle fantatiske Havecenter i nærheden, hvor planterne bliver passet og plejet. Nok er de lidt dyre, men glæden er større.

  SvarSlet
 12. Kære Ida - du har helt ret. Det var en tanketorsk!

  SvarSlet
 13. Hej Claus
  Øv, jeg havde sådan glædet mig til at se "Blossom" i rå mængder hos dig. Lupiner gør mig lige så glad i låget som lærkesang. Jeg ved ikke hvorfor. Men lupin er min absolutte yndling!

  SvarSlet