Video d. 6-5 2012 – del 2

Der er så skønt derude, at jeg ikke kunnelade være med at publivere endnu en video!

14 kommentarer:

 1. Hej Claus
  Tak for nogle skønne videoer - smukt smukt smukt - både alleen og flammebedet - I får da travlt med at fjerne tulipanhoveder, når de er visnet, må jeg sige. Dejligt at se dine hunde - er selv den glade ejer af en pudel, og den holder sig som regel også pænt uden for bedene - ved ikke om det ligger til pudelhunde - men mine hunde har aldrig brudt sig om at gå inde i vejgrøfterne, når græsset stod højt, det er nu egentligt meget rart også mht. bedene. Kun hvis en kat kommer forbi, går den vilde jagt over tulipaner, rhododendroner osv.
  Hmm .... får du virkelig plads til alle de planter, du har stående - der skal vist skrues godt til.
  Ha' en god dag.

  SvarSlet
 2. Tusind tak for alle dine dejlige videoer, og hvor var det skønt også lige at se dine skønne hunde;-))

  SvarSlet
 3. Uha da der var vi vist alle lige ved at få hjerte stop, da den lille frækkert var ved at løbe genne bedet.
  Nu skal jeg ikke selv have et flamme bed men jeg syntes virkelig det ser smukt ud! Jeg kan se at dine queen of night er ved at springe ud. Jeg har også en lille plan med dem til næste år tror jeg :-D De er jo dejlige ;-)
  God søndag til alle, jeg kan desværre ikke sådan gå i haven for sønnen min er desværre syg :(
  K.Gro

  SvarSlet
 4. Jeg er nok ikke helt i flammedelen av fargeskalaen når det gjelder hage, men dette er sprekt Claus! Kjempefin kontrast til den sorte veggen. Er innom og bruker bloggen din nesten daglig. Som inspirasjon,oppslagssted for ting jeg lurer på og for å holde motet oppe når minusgradene ennå stikker innom her litt lengre nord. Har startet egen blogg og det hadde vært trivelig om du stakk innom. Fortsatt god søndag!
  Brita

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Tak for ekstra forkælelse i form af af ikke bare én men to videoer. Måtte trække på smilebåndet, for jeg var ALDRIG selv kommet i tanker om at sætte den mørke farve sammen med orange, men det ser fantastiskt ud. Siger jeg. Som aldrig skal have flammer i haven. I hvert fald ikke den slags :0)

  SvarSlet
 6. Fabulous ! You're a genius, Claus !

  SvarSlet
 7. Kære Claus.

  Tusind tak for de dejlige videoer, hvor er det smukke tulipaner - i rigelig mængder - du har, hvor er det flot.
  Glæder mig hver dag over dine billeder
  mange hilsner
  jmn

  SvarSlet
 8. Endnu engang en rigtig hyggelig video, Claus. Jeg måtte alligevel trække lidt på smilebåndet da Anton var på vej ind og spolere dit bed - herre Gud! Så var der lidt til vasen også!
  Alt er altid så smukt ved dig - især også dine kære hunde.
  God aften, Mathias

  SvarSlet
 9. Jeg er vild med dit flammebed, prøver selv at lave lidt, der ligner. Søde hunde, du har, de lystrer da godt. Min halvfede, neutraliserede hankat har det med at ligge sig til rette midt i bedene.
  Hilsen Lisbeth fra Silkeborg

  SvarSlet
 10. Dejlige videoer af dine flotte tulipaner. Flammebedet er bare så flot og jeg ville ønske at jeg havde plads til et lillebitte et også. Søde og velopdragne hunde, selvom Anton næsten kom på afveje. Det er da ingenting i forhold til vores hankat, som ynder at ligge lige midt i den flotte forårslyng og sove...

  Ulla

  SvarSlet
 11. Tak for nogle skønne videoer her i bededagsferien.
  Jeg har nydt alle 4 ude i mit orangeri, sammen med alle de små planter :-)

  SvarSlet
 12. Tak for endnu flere dejlige videoer. Må indrømme, at den orange farve er helt vidunderlig i dit flamme bed. Her i haven er der kommet de gullige nuancer ind takke være dig kære Claus.
  Endelig er jeg ved, at være nogenlunde med i min egen have, men jeg har også fået en helt igennem fantastisk hjælper i min nu 14 mdr gamle sorte schæfer Danny. Lige så hurtig jeg kan plante, kan han grave det op igen. GRRRRR. En dag når han vel lige så langt, som dine skønne pudler, vi arbejder ihærdig på det. Mine forrige hunde lærte det, så mon ikke at det også lykkedes med bæstet her. Jeg tror det. Nå, træning og haven kalder på ny.

  Ha' en dejlig da derude :O))

  SvarSlet
 13. Hej Claus.
  Flot bed. Elsker flammefaverne - både forår, sommer og efterår.
  Jeg undre mig også over hvor du vil få plads til alle de planter, som du har stående i kasser??
  Hilsen Lene fra Langeland.

  SvarSlet
 14. Hej Claus.

  Tak for videoerne, jeg synes altid, jeg lærer lidt nyt, når jeg lytter til dine råd. Flammebedet er meget smukt - ja det er det hele jo.
  Er der noget om at bronzeblad skal stå i flere år, før de blomstrer? Jeg erhvervede mig en sidste år, så jeg håber ikke, der går for mange år.

  Mange hilsener Jette, Kr. Hyllinge

  SvarSlet