Video d. 6-5 2012

6 kommentarer:

 1. Har njutit av dina tre sista video på den vackra vår planteringen hos dej, så fint!!
  Trevlig fortsättning på helgen
  Mariana

  SvarSlet
 2. Ville bare si at du har en absolutt, helt nydelig, inspirerende hage (kan du høre det for mange ganger? :)) Og så ville jeg bare opplyse om at jeg har linket til et av dine innlegg om buksbom fra min blogg. Håper det er ok. Taushet er vel gull i Danmark også så om jeg ikke hører noe så vil jeg sikkert også i fortsettelsen linke til nyttige og/eller vakre innlegg i din blogg. Hilsen Hege (ny hageeier, ny blogger :)) Ha en HERLIG VÅR!

  SvarSlet
 3. Hej Claus - tak for et kig ind i din have på denne kolde majdag. Jeg fik lige lyst til at fortælle, at jeg oplevede, at din halvåbne smedejernslåge gør noget særligt ved det lange kig. Den inviterer indenfor, samtidg med at den bryder det lange kig; den fortæller, at haven har flere rum, som man dog kan bevæge sig ud og ind af. Man er ikke lukket inde. Den er en genistreg.

  SvarSlet
 4. Hej Claus
  Bliver aldrig træt af at følge alleen, det er jo egentlig ganske "simpel" beplantning, men måske netop derfor simpelthen genial!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 5. For 8 år siden gennemgik jeg en meget vanskelig periode i mit liv. Mit eneste barn gik til udredning gennem 3/4 år for autisme på Ungdomspsykiatrisk afd. i Risskov.
  Første udredningsdag skulle vi lige lede lidt efter hvor der var henne på vejen og kommer så hen til enden for at vende. Hvilket syn vi så der. De flotteste krukker med tulipaner, aldrig havde jeg set noget lignende. Senere stod jeg måbende og så det mest fantastiske skue da clematis blomstrede oppe i den japanske kirsebærtræer. Hver gang vi var der (og stadig når vi kommer til Psykiatrisk Hospital) skal jeg, til min mand lettere irrtation, lige hen og vende på vejen. Dette bare for at sige, at du og din have var med til at mildne og skabe smukke tanker i en svær tid. Tak
  Hilsen Lisbeth fra Silkeborg.

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Åndeløst smukt. At tænke sig at din Allé skifter udseende flere gange i løbet af året, men stadig forbliver og fremstår så smuk, åh så smuk, er fantastisk.
  Kærligst, Iris.

  SvarSlet