En video fra Riet

Jeg starter med en video fra Riets have. Den kan man aldrig få nok.

 

 

Er du ny på bloggen, kan du prøve at søge på ‘Riet Brinkhof’ i søgefeltet. Der er masser af hits.

 

Jeg kommer tilbage senere med billeder fra min helt vilde haveoplevelser af i går. Nu vil jeg tage på havemarked – igen. Jeg var lige ‘hjemme’ hos Riet for at publicere denne viodeo.

 

God fornøjelse.

10 kommentarer:

 1. Tak for et skønt kig i en absolut helt eventyrlig have. Jeg havde glædet mig til at se, hvad du viste fra Riet i år, og fik et stik i hjertet, da jeg hørte, at stedet skulle sælges. Man kan håbe at den fremtidige ejer har sans for haveri, men som bekendt the garden is the gardener så ...... Du må endelig viderebringe et "good luck with your new adventure". Jeg har svært ved at forestille mig andet, end at Riets og Jos' næste hjem også bliver forvandlet til et lille eventyr, som vi forhåbentligt kan følge lidt med i.

  Vejret ser ud til at være med jer. Hvor dejligt.

  SvarSlet
 2. Kære Claus.
  Lad os inderligt håbe at køberne af dette fortryllende sted, vil føre haven videre i samme ånd som Riet og Joop Brinkhof. Jeg har nydt alle dine relaterede billeder og videos, og har ´opmagasineret´ en masse dejlig inspiration fra denne vidunderlige have. En have som emmer af så megen ro og idyl, og som har et væld af smukke finesser.
  Fortsat god dag, udi det Hollandske.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 3. Neeeeeej!?! Men der kommer jo en tid når man bliver ældre. Men hvor er det dog en smuk have og jeg E.L.S.K.E.R det lysthus!

  SvarSlet
 4. Hvem forhandel mon Joob's fine havemøbler? Det gør ikke noget at det ikke at forhandleren ikke er dansk. VH her fra haven

  SvarSlet
 5. Joop sælger kke sine møbler. Det er kun egenproduktion. Jeg skulle hilse fra Riet og sige, at de fortsætter med B&B, indtil huset er solgt, og det kan jo vare lang tid endnu.

  SvarSlet
 6. Tak for et skønt kik indenfor hos Riet. Nu er jeg da ekstra-ekstra glad for at vi har booket et ophold hos dem inden længe. Lidt heldig har man da lov til at være... ;o)
  Nu vil jeg sidde her ved skærmen og vente spændt på nyt fra plantemarkedet. Er det kun denne dag eller week-end eller er der mon flere af slagsen i juni?

  SvarSlet
 7. Kære Claus.

  Der er så yndefuldt! Tak for et, måske sidste, vidunderligt kig. Hvor ville jeg ønske...

  Hjerteligst

  SvarSlet
 8. Hej Claus
  Man kan da kun håbe på, at det er købere, der sætter meget pris på haven og er klar til at bruge tiden, som overtager herligheden.
  Men 42 år er jo også en slags tid, jeg synes da Riet holder sig rigtig godt!
  Ønsk Riet og Joop god vind med den nye have, og tak fordi vi har fået lov til at følge denne lille perle.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 9. Det er en fortryllende have og jeg bliver helt opslugt af den! Jeg bliver helt ked af at høre at de skal sælge huset, for det må da være utroligt svært at sige farvel?
  Jeg vil dog glæde mig på vegne af Fru Friis og alle andre der har oplevet haven. Gid det var mig!! Du må endelig hilse parret og sige held og lykke med deres nye liv. Jeg har nydt at se deres have her på dine videoer, en helt ubeskrivelig oplevelse! :-)
  K.Gro

  SvarSlet
 10. Kære Claus

  Ja, Riets have kan man ikke få nok af, en sjælden perle. Der er ingen tvivl om at deres nye sted vil blive ligeså fortryllende. Og hvem ved, om ikke den nye haveejer vil gå ligeså meget op i haven- det er kun at håbe. Mange gode ønsker til Riet og Joop.
  Tak for et glædeligt gensyn Claus

  Engblomsten

  SvarSlet