Endnu en sending

Jeg har tidligere vist mine zinksøjler og -beholdere, som jeg har fået specialfremstillet.

 

xxx 032

 

Nu er der ankommet endnu en sending, som dels skal bruges omkring The sunken garden  og dels ude i haven på strategiske steder som point de vue’s.

 

xxx 034 xxx 033 xxx 035

 

Jeg vedkender mig, at mængden måske ser lidt voldsom ud, men jeg skal nok få dem placeret.

16 kommentarer:

 1. Hvor er de dog flotte! Hvis du en dag kommer til Finland, må du endelig besøge en helt eventyrlig have i Vääksy, den legendariske Lauran Kauppa, hvor man kan købe nogle helt exeptionelle ting til haven. De har bunker af opsatser - og så er de patinerede! Du kan se dem her:
  http://ivildensky.blogspot.dk/2009/04/arbor-day.html

  SvarSlet
 2. Hej Claus.
  Ja, det virker overdådigt --
  men du har vel en plan!!!!
  de bedste hilsner
  jmn

  SvarSlet
 3. Hold da op,de er flotte.
  Tja hvis det er blevet for mange,så er det sikkert,at jeg med glæde ville overtage dem...:D :D
  Flotte billeder,det samme er rund rejsen i din have :D.
  Ha en god mandag.
  Hilsen Greta.

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Det er godt nok mange, når man tænker på alle dem du allerede har fået leveret, men der plejer jo at være en plan i det du foretager dig, så det er det sikkert også denne gang. Men FLOTTE er de.
  Er det en ny vandkunst mit øje ser, den er bare rigtig flot.
  Forsat god dag.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Efter at have fulgt med her på bloggen siden starten, skulle man tro, at jeg efterhånden havde lært noget omkring dit udtryk "industrielle mængder". Det er med beklagelse, at jeg må konstatere, at det har jeg tilsyneladende ikke, for der tabte jeg lige kæben. Igen.

  Dernæst må jeg ligeledes konstatere, at du behersker kunsten at såvel overdrive som underdrive. For at skrive "Jeg vedkender mig, at mængden måske ser lidt voldsom ud", må da være en underdrivelse, man kan tage at føle på! :0)

  Det bliver spændende at se, hvor du dog gør af det hele.

  SvarSlet
 6. Så otroligt vackra!! Tack för inspirationen du delar med dig av!!

  Kram Elin

  SvarSlet
 7. hold op! de er skønne ,glæder mig til at se dem plantet til og placeret rundt i haven
  mange hyggelig hilsner
  MAj-Britt

  SvarSlet
 8. Kære Claus
  fabelagtigt! og vandplaskeri bliver det også til! Det bliver fantastisk når alt er plantet til og du har vel masser på lager til formålet. Begrebet "industrielle mængder" er netop blevet redefineret.
  hilsen Anne Marie Christensen.

  SvarSlet
 9. Ejjj, hvor er de skønne og mængderne går godt i tråd med dit emne på søndag. Jeg har forelsket mig i den høje slanke midt i billedet - desværre har min mand sagt at nu er det slut med at købe mere til haven - er det ikke groft;))

  SvarSlet
 10. Kan der snart være mere i den have, Claus? De er flotte, dog!

  SvarSlet
 11. Hvor er de smukke men tænkte også lige ved første øjekast om du mon har plads til flere ;0)

  SvarSlet
 12. Alt under industrielle mængder er vel for lidt, så denne mængde må være meget passende.......... :o)

  SvarSlet
 13. Hej Claus!

  Som altid meget smagfuldt og lige min stil. Især vandkunsten/vandfaldet, skal den løbe med vand?

  Vil du oplyse hvor du har fået dem fremstillet henne?

  T. Nielsen.

  SvarSlet
 14. Hej Claus!

  Som altid meget smagfuldt og lige min stil. Især vandkunsten/vandfaldet, skal den løbe med vand?

  Vil du oplyse hvor du har fået dem fremstillet henne?

  T. Nielsen.

  SvarSlet
 15. Hej Claus.
  Fantastisk smukke!! Er helt begejstret! Er det noget, der bliver sat i produktion? Eller er det forbeholdt din smukke have ;)
  Hav en go søndag på Djursland og hils Kjeld.
  Sommerhilsner Tomas

  SvarSlet
 16. Kære Tomas - nej, disse ting bliver ikke sat i produktion.

  SvarSlet