Ikke farvel; men på gensyn ...

Nu er jeg på vej til Belgien, hvor jeg i dag skal til haveshow. Jeg kørte kl. 7.00, så jeg tog afsked med Riet, Joop, deres to geder og katten i går aftes. Det blev ikke et farvel; men på gensyn. Turen går nemlig til Holland og Belgien igen sidst i august.

 

20120602_133749

 

Efter haveshowets skal jeg nå endnu et par steder, inden jeg sætter kursen nordpå i aften. Regner med at overnatte på halvvejen - nu er der ikke mere plads i bilen!

 

Lørdag vil jeg gæste Emil Noldes have, hvor jeg ikke tidligere har været. Dernæst går turen hjem til Risskov, hvorfra I nok skal få en video søndag.

8 kommentarer:

 1. Glæder mig til at se fotos fra Nolde Museet!

  Hvor er det sødt med det lille kattehoved der lige stikker op af græsset mellem de to geder :-)

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Med bilen fyldt op med lækkerier, håber jeg for dig, at du finder passende indkvartering. Gad vidst hvor du dog vil gøre af det hele, for mon ikke pladsen er fyldt op i Risskov.

  God hjemtur.

  SvarSlet
 3. hej Claus,

  har selv været i Noldes have - det kan du glæde dig til.
  Jeg glæder mig i hvert fald til at se billeder derfra - har kun været der eftersommer/tidligt efterår :)

  Endnu en gang god tur :D
  kh Mette (i Horns Herred)

  PS: tak for det fine billede med katten mellem de to geder

  SvarSlet
 4. Tænkte jeg det ikke nok?! Der er ikke mere plads i bilen til at sove. Sikkert ikke engang til at slå ryglænet tilbage!
  Nå! Men jeg ønsker dig en god tur hjem. Det er jo herligt, når bilen rigtig kan strække ud på de tyske motorveje, og føreren kan få lov til at udfolde sin køreglæde.
  Og når du nu gæster Noldes have, håber jeg, at du også tager dig tid til at se museet. Vist er haven fin. Da jeg besøgte den en snsommerdag for mange år siden, var det Georginer, som dominerede; men det som gjorde et uudsletteligt indtryk på mig, var hans helt utroligt udtryksfulde akvareller. Jeg tror sør'me, at jeg snart tager derned. Det er længe siden, at jeg har været på de kanter, som min familie stammer fra (Amrum, som er den lille marskø lige syd for Sild).

  Siegfried Lenz har beskrevet Emil Nolde og hans maleforbud under nazismen i sin roman 'Tysktime', Det er også længe siden, at jeg har læst den, så den vil jeg gå i gang med i dag, hvor jeg har så ondt i ryggen efter at have taget fat i min stærkt forsømte have i går.

  Gute Fahrt nach Hause
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 5. Hej Claus

  Du kan godt glæde dig til Noldemuseet og haven. Den er ikke så stor, men imponerende med blomster midt ude i marsken.
  Jeg har været der et par gange, men kun i juli og september. Den skulle være kendt for georginerne og er særlig flot i sensommeren - men det skal jeg ikke kunne bedømme.

  Sjovt at du vil se en have jeg selv har besøgt :-)

  Kh. Lisbeth k

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Og du vender hjem til din egen skønne have, hvor Constance Spry med garanti er ved at udfolde sig på smukkeste vis. Min højtskattede eneste ene står med rigtig mange knopper i år, og hun har nogle som står ´lige på spring´. Hos dig er det jo i en hel anden og større målestok, men overmåde smuk, dét er hun. Heldige mand, men jeg under dig det SÅ meget. Glæder mig til nye eventyrlige billeder fra Risskov.
  Rigtig god tur hjemover, og pas på dig og din ´last´. ;0)
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 7. Jeg har været i Noldes have som 11 årig og kan endnu 27 år efter skadig huske haven som meget smuk,uformel, levende og farverig. Ligesom hans billeder. Så du kan glæde dig.
  Ikke så tosset med en fyldt bil - bare det var min:)
  Lotte

  SvarSlet