Kan du li’ roser?

Det kan de fleste vist. I hvert fald ved jeg ikke, hvad jeg skulle gøre uden. Lige nu er de i gang med det store flor, og jeg går da også flere gange om dagen rundt og hilsen på dem. Det er som gode gamle venner, der dukker op.

 

claus20120630_071233 claus20120630_071036

 

For eksempel den exceptionelt smukke Austin-rose ’The Pilgrim’, som jeg har en del af i det lange gule bed. Ialt syv styk opstammede.

 

Hvis I har lyst til at tage på tur i morgen, kan jeg absolut anbefale at tage til Herregården Sønderskov ved Bramming, hvor der fra kl. 10.30 er rosenudstilling.

 

I år fejrer udstillingen ti års jubilæum, og jeg kan absolut anbefale alle at køre en tur til det sydlige Jylland. Det er en skøn, skøn udstilling i meget smukke omgivelser. Læs mere her.

5 kommentarer:

 1. Tak for tippet, Claus! Men det kan jeg altså ikke nå, for i morgen skal jeg besøge Krea-Krampens have. Den ligger kun en halv snes kilometer fra, hvor jeg bor, så det kan mit drillende helbred klare, og jeg glæder mig het vildt. At dømme efter hjemmesiden er der virkelig noget at komme efter, således som Signes også skrev i Signes Vals blogspot sidste week-end.
  Happy Garden Visiting
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 2. Kjære Claus. The Pilgrim er min absolutte favoritt. Jeg elsker den sarte lysegule farge og den gammeldagse form på blomstene. Og at den har en mild og frisk duft. Jeg har noen eksemplarer av den i mitt lysegule bed, som jeg laget etter inspirasjon fra deg. God klem fra Ellen.

  SvarSlet
 3. Hej Claus.
  Tak for en dejlig video igen, som jeg lige har set - som sædvanlig smukke smukke billeder.
  Jeg går og glæder mig i disse dage over de helt fantastisk flotte Claud Dalby-valmuer, som blomstrer på livet løs i min have - jeg fik frøene med en bog for et par år siden, men har først haft mulighed for at få dem i haven her i år, og de er da bare superflotte, så nu skal jeg bare se, om jeg ikke kan få samlet frø fra dem, så jeg kan få dem spredt lidt mere næste år. Er blevet helt forlibt i valmuer, må vist på jagt efter den underskønne Carine, du har vist. I det hele taget har min have undergået en forvandling til det bedre, siden jeg begyndt at følge din blog. Bliver hele tiden inspireret, så bliv endelig ved - haven bugner mere og mere, mens pengepungen bliver mere og mere slunken, men ...
  Ha' en dejlig aften.
  Anita

  SvarSlet
 4. Hej Claus,

  En superskøn rose The Pilgrim. Her kan jeg så se, hvad jeg går glip af. De 5 jeg plantede i efteråret er alle gået ud - øv,øv. Så måske har jeg ikke "rosenjord" i haven.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 5. Kære Claus
  jeg bliver simpelthen nødt til at udvide mit gule bed for at få plads til denne underskønne rose. Hvad skal det ikke ende med?

  hilsen Anne Marie

  SvarSlet