På jagt efter nye haver

I dag er jeg på jagt efter nye, skønne perler i det hollandske. Der er ikke megen tid til at sidde ned!

 

20120603_180605

 

Men det er heller ikke rigtig min natur. Vender tilbage senere ...

3 kommentarer:

 1. Hej Claus
  Det er en fantastisk lille perle. På billederne ligner det motiver fra en slotshave og ganske interessant nævner du havens trods alt beskedne størrelse. Der er altså ingen undskyldning for ikke selv at gå i gang med hække og søjler. Jeg må forsøge at få min mand til at skifte brance til stenhugger...og grave lidt i undergrunden!
  Spøg til side, det er helt unikt håndværk Jef udfører, det er kunstværker og meget beundringsværdigt. Lever han af at udføre disse stenskulpturer og søjler?
  I dag nøjes jeg med at tage en tur i Frederiksberg Have, hvor der er slotsudstilling - fortsat god tur og mange fantastiske oplevelser!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 2. Det var dog nogle fantastiske steder du har besøgt - og så meget inspiration du har taget med hjem til os andre :o)
  Er da helt vild med de skulpturer Jef laver. Man skal lære nyt hver dag.
  Tak for du deler ud af guldet.
  Mange hilsner Lise

  SvarSlet
 3. Kære Claus, du havefolkets Ulla Therkildsen og Indiana Jones:o)

  Tusind tak fordi du så flittigt rapporter fra dine have-ekspeditioner og passionerede jagt på både perler og juveler. Det har været en fantastisk berigende oplevelse, at sidde her foran skærmen og følge dig på din dannelsesrejse og fotosafari til Holland og Belgien. Det er jo en ren skattejagt du er på, og du finder den ene treasure efter den anden.

  Jefs rustikt patinerede sandstens-græskar måtte meget gerne bo i min have. De er velnok smukke.

  Det var en kæmpe oplevelse at se Ton ter Lindens unikke have gennem din linse. Her ses det tydeligt, at der står en maler bag skaberværket. Jorden er brugt som lærred og blomsterne og beplantningen liger glidende penselstrøg.

  Den prægtigeste ædelsten af dem alle, er og bliver Riet og Joop`s cottage-paradis. Jeg sværmer jo mest for stemninger og for det uformelle. Håber det er ok, jeg lige sender en lille hilsen til Riet?

  Dear Riet,

  there`s a time for everything. A time for big gardens, a time for small gardens. A time for a lot of work, a time for less work. A time to endure, a time to enjoy. Your paradisegarden has thrilled and pleased so many gardenlovers over the years. All the beauty you`ve created, has been shared, appreciated and published in lots of gardenmagazines and books, and so your garden will live forever. And it most certainly deserves to. With these reflections in mind, I think you and Joop will enjoy the adventure of moving on to new horizons and a new chapter in life. Have a wonderful new beginning, creating a beautiful new garden. When one door closes, at least one new door opens up. Thank you so much for sharing all the beauty and magic with us. Your garden has been touched by angel-dust.

  Knus til vores farende svend and all the best to you, Riet.

  Auntie Green

  SvarSlet