Sikke´n fest

Ja, i dag har vi jo været til fest; til Garden Party. Hos Kjeld Slot. Et flot, flot arrangement, hvor hans fantastiske have dannede ramme omkring denne helt særlige begivenhed.

 

20120617_171918

 

Da vi ankom til parkeringspladsen, var det tydligt, at her var mange biler, og der var da også en mængde glade mennesker inden for de grønne hække. Allerede på gårdspladsen blev man mødt af flere flotte stader, hvor man kunne købe alskens planter.

 

20120617_171826 20120617_171421

 

Og længere nede i haven kunne man nyde de flotte bede, og der var salg af blandt andet bøger, frø og pileflettede kurve.

 

20120617_172346 20120617_172800

 

Der er al mulig grund til at kippe med flaget for Kjeld, der har stablet dette fantastiske arrangement på benene, og man kan da kun håbe på, at Garden Party bliver en årligt tilbagevendende begivenhed. Måske en helt weekend næste år, for der kommer helt sikkert endnu flere, når det rygtes, hvilken hyggelig dag, det var.

 

Husk, at Ellipsehaverne har åbent hver dag mellem 13.00 og 17.00 frem til den 1. juli. Besøg Kjelds blog her.

18 kommentarer:

 1. Helt enig en rigtig dejlig dag. Jeg var især da glad for dit foredrag. Det havde jeg faktisk glædet mig til i lang tid.
  Og ja en hel week end næste år, det kunne være dejligt. Det kan det sagtens bære.

  Venlig hilsen
  Vibeke Andersen
  Kjellerup

  SvarSlet
 2. Ja, sikke en fest. Jeg kunne være helt glad for, at der ikke var flere af stadeholderne, som havde fluesmækkere med, for så havde jeg da brugt hele sommerlønnen :-D
  Men én havde, så jeg alligevel kunne hjembringe nogle uundværligheder.

  Vi var en del, som gerne ville vide, hvilken fin fennikellignende plante, han havde lagt i to ellipser i krydderurtehaven.
  Jeg var henne at høre ham midt i billetsalget. Ambra var svaret, som jeg siden slog op til Artemisia abrotanum.

  Det var hyggeligt at hilse på dig, Claus og høre dit underholdende foredrag. Håber, at du stiller op igen næste år, hvis Kjeld Slot gentager succes´en.

  Mange hilsener
  fra SuK

  SvarSlet
 3. En fantastisk dag trods vejret. Men solen skinnede jo da du kom ;-)
  En meget flot have og det var virkelig en tur værd at komme på besøg. Ikke mindst alle de dejlige boder hvor der flittigt blev handlet. Er bestemt også med på en tur til næste år! Synes det hele var meget velorganiseret.
  Bestemt også interessant at høre dit foredrag og synes det var dejligt du tog dig tid til spørgsmål
  Mvh
  Maj-Britt

  SvarSlet
 4. En meget dejlig dag i en skøn have. Det var meget interessant at se Kjeld Slots haverum og et fint arrangement.

  Hyggeligt at møde dig igen, jeg nød dit foredrag rigtigt meget.

  knus Ulla

  SvarSlet
 5. Ja, en fantastisk have! Og en dejlig stemning. En smule regn, men det mærkede man ikke, da der jo var så meget andet at give sin opmærksomhed....
  Hele turen værd!
  Skipper, Frederikshavn

  SvarSlet
 6. Vi fra LaVendelbo kan kun give dig ret. Det var et helt igennem et fint og veltilrettelagt arrangement. Hvis Kjeld Slot vil gentage succes´en og vi får lov at deltage, vil vi helt sikkert stille op og uddele "Lavendel-viden".

  LaVendelbo, Hjallerup

  SvarSlet
 7. Instämmer med ovanstående. Det var ett fantastiskt fint arrangemang! Så välordnat och det var verkligen inspirarande att få se Kjelds underbara trädgård i verkligheten. Och en sådan tur med vädret. Claus, du får hälsa Kjeld och tacka honom så myckat för att han lät oss besöka hans trädgård och för att han ordnat allt så fint!
  Allt gott,
  Kerstin
  ps. Tack SuK för att du tog reda på vad den fina växten i kryddhaven hette, det undrade vi också!

  SvarSlet
 8. Kære Claus!

  Desværre blev det ikke min tur i år, så jeg håber også at chancen byder sig næste år. Legoland vandt over havebesøg :-) Og det var også i orden - der havde vi også en god dag! Man kan jo kun være et sted ad gangen.

  Dejligt at høre om dagen fra jer andre.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 9. Hej Claus.
  Tak for et inspirerende og humoristiske foredrag. Tak fordi jeg fik lov at få et foto. Det vil jeg bruge på min blog. Håber det er okay. Tak for al din inspiration i det hele taget. Det var dejligt at opleve, at du har begge ben solidt placeret i den jydske muld, på trods af du for mig og mange andre har fået stjernestatus. Tak fordi du tog dig tid til at sige hej. Du gjorde min dag til en dag, som jeg aldrig vil glemme.
  Knus Malene, Lad romantikken blomstre

  SvarSlet
 10. Skøn dag, lærerigt og dejligt "lunt" foredrag. Synes ganske enkelt du er fantastisk;-))

  SvarSlet
 11. Jeg vil da også gerne lige sige tak for igår, det var en rigtig. God dag med lidt viden information, nu ikke meget jeg ikke havde hørt før, men altid dejligt og få tingene frisket op.. Og jo dine trænere er smukke, nyder også mine op af en bøgehæk, så står farverne bare skarpt, syntes nu også de er mere gule i år end de plejer at være. Tak for din dejlige humor for som Ernst sagde der SKAL humor til.. Og det er nu rart når tingene også er sjove, mange hilsner fra Helle

  SvarSlet
 12. Selvfølgelig skulle der stå træere, sådan en iPad. Kan godt selv finde på og skrive noget andet ..

  SvarSlet
 13. Hej Claus!
  Mine haveveninder og jeg vil også sige dig tak for et dejligt humoristisk foredrag. Du kom langt omkring i mange emner! Du er nu altid god at høre på.
  Den med rosenjord i vinkarton havde jeg ikke hørt før! Hi hi.

  Det var en rigtig herlig dag vi havde i går. Den vil vi gerne gentage en anden gang. Kan du ikke lokke Keld til at åbne haven i sensommeren, hvor mange af hans stauder blomstrer? Så bliver den jo helt forandret.
  Hyggeligt at hilse på dig bagefter.

  SvarSlet
 14. Hej Claus
  Vil også lige sige tusind tak for et rigtig godt foredrag hos Keld Slot. Det var en rigtig dejlig dag i hans flotte og spændende have på trodt af vejret, vi er også klar til at tage turen derop til næste år. Kærlig hilsen Kirsten

  SvarSlet
 15. For os der desværre ikke kunne komme og høre Claus eller deltage i al det andet. Vil nogen være søde at fortælle fortælle hvad det er for et trick med Rosenjord i vin-karton?

  på forhånd tak
  Mette

  SvarSlet
 16. Når man vil genplante en rose i et gammelt rosenbed og man ikke orker at skifte en hulens masse jord ud, så kan man faktisk nøjes med at plante rosen i en papkarton med ny jord i. Året efter er den opløst og jorden udenfor ikke rosentræt mere.

  SvarSlet
 17. Kære Helle - er frygtelig ked af, at du ikke lærte noget nyt!!!

  SvarSlet
 18. Det skal du ikke være, for det var dejligt underholdende.. Og lidt kommer der vel ind. Ha ha

  SvarSlet