Tilbage igen

Så er jeg igen tilbage hos Riet – hjemkommet fra Belgien. Det har været et par skøne dage sydpå, og jeg har oplevet så meget-

 

20120603_161808

 

På vej til Belgien så jeg i går en helt fantastisk have, hvorfra dette billede stammer. Jeg er lige ved at skrive et indlæg om dette sted, der (jvf. dagens tidligere indslag) er et sublimt eksempel på, hvad man kan skabe med arkitektoniske indslag i haven. Jeg går i gang med indlægget nu og lægger det på, før jeg går i seng.

 

Om jeg fik lov til at fotografere i haven med påfuglene og det helt meget pittoreske drivhus? Hvad tror I? Selvfølgelig! Mere om det i morgen. I kan godt glæde jer ...

2 kommentarer:

  1. Jeg venter i spænding, det første billede med påfuglen var en rigtig teaser, disse gør ikke interessen mindre. Men nyd nu også aftenen det skal jo ikke kun være "arbejde"
    Henrik

    SvarSlet
  2. og det gør vi så, altså glæder os.
    Hilsen Lisbeth fra Silkeborg

    SvarSlet