Video d. 10. juni 2012

 

God fornøjelse!

9 kommentarer:

 1. Tak for et dejligt kik i den blå afdeling.

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Tak for rundvisningen i dit paradis, hvor alt ser ud til at trives i bedste velgående, frisk og frodigt ser alting ud.
  Haven har sikkert været glad for det vand der er kommet fra oven de sidste dage.
  Glæder mig til de næste dage, hvor det ser ud til vi igen får video fra paradiset.
  Rigtig dejligt at du vil bruge din tid på nye optagelser, selv om du har været væk hjemmefra så længe, og der sikkert venter en masse arbejde til dig.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 3. Kære Claus
  Din have er virkelig fantastisk lige nu - og da især blandt de blå blomster som også er mine yndlinge!
  Hvilken frodig vildskab du gør dig til skaber for.. Imponerende hvad man kan med planter! Jeg har virkelig fået blod på tanden efter at være blevet lukket ind i din have, gennem videoer og inspirerede blogindlæg - og ikke mindst dine bøger!
  Jeg skylder dig megen tak! Selv vil jeg nyde aftenen i mit nye drivhus.
  Gode tanker, Mathias fra Nordfyn

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  Velkommen hjem. Hvor har jeg ventet med længsel, og set frem til levende billeder fra din egen Paradisiske have. Åhh hvor er det smukt, især det blå. Jeg holder ekstremt meget af ´blå/violette´ blomster, så det er virkelig som en drøm at se dit blå bed, og opleve hvordan du har komponeret dit unikke værk. Jeg er vildt imponeret. Hvem der havde dine evner til at kunne ´se´, hvordan, bedet vil tage sig ud, når der plantes. Sukkkk ...
  Tusind tak fordi du deler ud af al denne skønhed.
  Mange kærlige hilsener, Iris.

  SvarSlet
 5. Åh, hvor er det smukt!Jeg kunne nøjes med et af dine blå bede.....jeg ville være lykkelig!

  SvarSlet
 6. Så smukt og frodigt og altid inspirerende!!!

  Jeg bemærkede dine staude-valmuer stod med noget støtte. Hvad er det for noget og skal det monteres inden blomstring. Jeg elsker mine kæmpevalmuer - som jeg også har rigeligt fotograferet på min blog droemmeijorden.blogspot.com - men jeg synes det er så trist når de grønne stalke ligger helt fladt ned. Bedet ligner noget rod. Samme problem risikerer man jo nemt med pæonerne. Har du et tip?

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Ja, jeg skal love for, at det står tæt. Jeg er begejstret for det vilde udtryk, som din have har.

  Jeg indrømmer for øvrigt blankt, at noget af det, som volder mig selv mest besvær, er at vurdere hvor meget planterne kommer til at fylde. I min skræk over bar jord, er jeg vist kommet til at plante for "frodigt". For lidt og for meget fordærver alting :-)

  SvarSlet
 8. Hej Claus.
  D. 26. marts, skriver du at I overgår jer selv i mængden af såede planter. Jeg undres over hvor du planter alle disse blomster - for små planter vil da blive væk bedene.
  Hilsen fra Langeland.

  SvarSlet
 9. Kære Claus
  tak for den fine video fra den blå afdeling. Blålilla er en skøn farve i haven.
  Hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet