Video d. 14. juni 2012

9 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Tak for en endnu flot video fra det dejlige paradis, hvor det hele står på spring til det helt store skue.
  Det er helt sikkert planterne vil elske den varme der måske kommer, men her på matriklen behøves vi heller ikke mere end de 20 grader. Håber på at vi får det vand som de lover, da vi ikke har fået mere end ca. 15 mm på den sidste måned og de nyplantede roser fra i efteråret vil have rigtig godt af det. De har fået lidt hjælp af anden vej.
  Flotte billeder du har vist i løbet af ugen, de vækster kunne man da godt blive lidt misundelig efter at anskaffe til haven.
  God tur til Garden party på søndag, men jeg kommer desværre ikke, selvom det kunne havde været rigtig hyggeligt.
  God arbejdslyst.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 2. Kære Claus.
  Ja tak. Jeg har nydt at se nyt fra haven. Sikke yndige farver, hvilket fantastisk gobelin.-( Er det mon Stachys officinalis ´purple betony´ du viser?)-
  Og dine indtagende SMUKKE roser. De er, mellem alle de andre skønheder, virkelig toppen på kransekagen, og du har nogle yderst fine eksemplarer. Har kun en enkelt Jeff Hamilton, men passer til gengæld også godt på den. Blomsterne er helt unikke.
  Dejlig oplevelse at tage med ´til drømmeland´.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Efter en lille ferie er jeg nu tilbage igen, og lagde ud med denne fine video. Det rum er helt klart mit favoritrum i din have :-)

  Jeg har lige et teknisk spørgsmål: Hvordan får du fulgt med i alle de nye kommentarer på tidligere indlæg? Jeg mener, førhen vidste jeg at du havde læst det inden det blev vist på bloggen, men nu kommer beskeden ud med det samme. Får du alligevel en lille reminder om det? (For ellers vil jeg ikke begynde at kommentere på de mange indlæg jeg ikke har se endnu).

  Jeg har ellers selv haft en fantastisk oplevelse i Cotswold, og set nogle virkelig fine haver der... vejret var ikke meget bedre end herhjemme, men lidt bedre, og det er en trøst. Personligt vil jeg gerne have sommer og sol, om det så er virkelig varmt betyder ikke noget, men under 20 grader og skyer og blæst, det er altså ikke sommer.

  De bedste hilsener Lisbeth K.

  SvarSlet
 4. Kære Lisbeth - du kan være helt sikker på, at jeg læser alt. Kommentarerne lander nemlig i min mailboks.

  SvarSlet
 5. Kære Lisbeth - du kan være helt sikker på, at jeg læser alt. Kommentarerne lander nemlig i min mailboks.

  SvarSlet
 6. Kære Claus, efter fravær fra bloggen er jeg nu ved at indhente det forsømte. Hvor har du lavet mange fine indlæg den seneste tid. Så fyldt med ideer! Det er en dejlig og travl tid derude og jeg tager ind imellem mig selv i kun at se på arbejdsopgaverne og helt glemme bare at stikke næsen i blomsterhovederne og NYDE farver og former. Kærlig hilsen Lise

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Tak for endnu en dejlig video. Hvor ser det bare flot ud. Tænk at kunne få lov til at boltre sig på så megen plads. Ih, hvor er jeg misundelig. (på den gode måde). Jeg fik ikke klippet mine baldrianer ned i tide, så jeg har den over det hele, men undvære den, vil jeg ikke. Jeg har også en anden variant af betonien. Den er grovere i bladene, men får nogle skønne lilla blomster (havebetonie). Rigtig god week-end.

  Knus fra Janne i greve

  SvarSlet
 8. Hej Claus
  Jeg er rimelig ny her på din side, har fulgt med den sidste måneds tid. Men hold da op jeg er dypt imponeret ikke kun af din have, men også af at du tager dig tid og har interesse i alle dem som besøger siden her. Det er dejligt med dine råd om, hvordan man kan få mere ud af sin have. Personligt har jeg da været ude og binde mine roser ned, efter den metode som du har vist.
  Tusind tak herfra.
  mvh. Lotte.K.

  SvarSlet
 9. Det lyder godt Claus!
  Jeg kom aldrig videre i det i går... jeg har gang i frygtelig mange skriverier i øjeblikket.
  En af dagene kommer jeg de gamle indlæg igennem, og så skal jeg nok kommentere de der kalder på særlig opmærksomhed:-)

  Kh. Lisbeth k

  SvarSlet