Video d. 24-6 2012

9 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Fantastisk hvor hurtig sådan et bed gro til, du må have en rigtig god havejord, men samtidig sparer du heller ikke på planterne, det er kanon flot.
  Jeg har selv mange af de nævnte planter, de er bare rigtig skønne.
  Her har vi været igang med at plante sommerblomster i hullerne, men regnen har sat en effektiv stopper for det, da det stå ned i tykke stænger. Lidt træls.

  Regnvejrs Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 2. Det ser da helt utroligt dejligt ud og det bliver da ikke mindre af at roserne står på spring eller er sprunget ud :)

  SvarSlet
 3. Kære Claus.
  Tusind tak for de sidste dages dejlige videoer fra din have. I mangel af selv at have været til stede i din have i dag, er det et godt plaster på såret at se, hvor flot og frodigt det hele står hos dig.
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 4. Hej Claus
  jeg har lige samlet op på de seneste videoer. Hvor ser det flot ud. Håber ikke at regnen har ødelagt for meget for dig idag. Det er et uheldigt tidspunkt med så meget regn for roserne
  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 5. Erik Colding Thaysen25. juni 2012 kl. 00.03

  Kære Claus!

  Tak for en dejlig haverundvisning i dag! Det var for mig et stort ønske som gik i opfyldelse. Så fine, sunde stærke planter. Så gennemtænkte måder at kombinere planter og farver på. Man bliver i den grad inspireret til selv at gå i haven og tage fat. Huset, haven og ikke mindst manden der bebor stedet - alt sammen en stor oplevelse. Tusind Tak for i dag!
  Glad hilsen
  Erik Colding Thaysen

  SvarSlet
 6. Kære Claus. Omkring 1 minut inde i videoen samt til allersidst er der en pink blomst med små hoveder. Er det tjærenellike?

  SvarSlet
 7. hej Claus !! tak for kikket , det er fantastisk flot , en fest , en smuk og dejlig sommerfest med alle de blomster!!!!!
  Vinterhilsen A. Bonairensis

  SvarSlet
 8. Hej Claus,
  Det er en utrolig fin have du har og tak fordi du deler den med os andre, det giver stor inspiration. Mvh Henrik

  SvarSlet
 9. Att Du är en stor "trädgårdskonstnär" visste jag genom att läsa din blogg o dina böcker.
  Din trädgård var så skön att beskåda i verkligheten, när du nu dessutom gör video som hjälper mig (oss alla) att återuppleva dina växter och ditt tänk blir jag helt betagen.Tack kära du för att jag hade turen att få se o höra dig berätta om din Have!
  Vänligen Agneta o Kjell Dyberg-Ek, Sverige

  SvarSlet