Video d. 29-6 2012

8 kommentarer:

 1. jeg vil give dig helt ret i at man skal se både din og andre store haver rum for rum og tage de detaljer som men selv kan bruge i sin egen have.

  Men skal jo ikke lave din have hjemme hos sig selv eller blive træt ved tanken om hvor meget tid din have tager at passe :D

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Det ser fortryllende ud! Må indrømme at jeg desværre ikke har et lige så positivt syn på, hvad regn i så store mængder gør ved min lille have, men lad nu det ligge. Vidunderligt at du ser det som et plus. Jeg har set videoen et par gange, for det er svært at få nok af din eventyrhave :0)

  SvarSlet
 3. Kære Claus
  Det er et helt fantastisk og smukt rum efter spejlbassinnet og de nye bede kom til. Søjlepavillonen er virkelig kommet til sin ret. Her er meget inspiration at hente i alle dine sammensætninger, tak for rundvisningen og god tur til Norge:-)

  SvarSlet
 4. Hej Claus,
  Hvor er dine haverum smukke. Roser gør sig rigtig smukt i højden. Jeg vil ønske en opstammet rose til mit bed fyldt med geranium.
  Din staude valmue Carine er det bedst at købe en plante eller nemt at se denne type fra frø?
  Jeg har været lidt varsom med at få valmuer i haven i frygt for at de selvsår.
  De meget orangerøde valmuer er super flotte i et flammebed, men virker for dominerende i min mindre have.
  God tur til Norge. De herlige mennesker deroppe er jo også meget glade for haver.

  SvarSlet
 5. Hej Claus.

  Tak for rundturen, som altid en fornøjelse. Jeg skal nu ud at se i min have, hvor meget regnen har skadet, for her på Sjælland var det i hvert fald ikke vejr til udendørs aftenhygge eller pandelamper. Sjældent har jeg oplevet så voldsomme byger.

  Rigtig god tur til Norge, glæder mig til billeder derfra.

  Hilsen fra Jette, Kr. Hyllinge

  SvarSlet
 6. Det var en yderst skøn video fra pavillonbedet! Godt du minder os om, at se hvert rum som inspiration til vores små haver, men du må sandelig ikke gå og tvivle på, om vi suger til os, af alle de fantastiske indtryk du sender os fra både din og andres vidunderlige haver - det gør vi skam!
  Og næste rapport fra Norge - hvor heldig kan man være...
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 7. Kære Claus
  Tak for endnu en skøn video. Det er bare så flot. Rigtig god tur til Norge. Der er jo så smukt deroppe. Jeg har forøvrigt fulgt med i tv-programmet Grøn Glæde fra Norge.

  Knus fra Janne i Greve

  SvarSlet
 8. Hej Claus,

  Tak for en dejlig tur. Det er jo den ene oase efter den anden. Roserne er skønne, og der er ikke skyggen af dårligdomme at se på dem. Og så frodigt.
  Jeg har en gevækst i min have - måske ukrudt - som jeg ikke ved hvad er. Men jeg lader den stå af nysgerrighed, og det tyder på at der bliver nogle bittesmå mellemlilla blomsterting i dem. Er egentlig flotte

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet