Video d. 30-6 2012

4 kommentarer:

 1. Til lykke Claus!!!sikke et dejligt paradis!!!Tak for at du vil dele det med os andre!!!
  Hilsen A. Bonairensis

  SvarSlet
 2. Jeg har også de dobbelte rølliker og de skal virkelig have støtte for ikke at dejse om - men de er så kønne.

  SvarSlet
 3. For første gang har jeg Allium i haven (fra Bilka-kasse i efteråret). Er i tvivl - skal frøstandene fjernes ligesom på fx tulipaner? Det sparsomme løv visner jo hurtigt.
  Hilsen Birgit Herning

  SvarSlet
 4. Hej Claus,

  En helt fantastisk tur i din have. Har du egentlig tal på, hvor mange forskellige slags blomster, du har i haven. Det er ret overvældende med al den mangfoldighed. Den gule akeleje er gudeskøn. Jeg har også nogle af den blå/lille allium - og de står jo selvfølgelig, hvor der skal klippes græs, så nu har jeg prøvet at tage hovederne af og lagt dem til tørre ovenpå træpillefyret - i håb om at få en masse frø ud af det. Jeg har meget, der mislykkes - men dette skal prøves, så må jeg se, hvad der kommer ud af det.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet