Blomster i vaser

Af og til har jeg nævnt, at jeg sjældent plukker ind til vaser, fordi jeg hellere vil nyde blomsterne i haven. Men lige nu er der sådan en overflod, at jeg godt nænner det.

 

claus20120709_104235

 

Her blev det til hele tre buketter til sorte jernvaser, som jeg købte, sidst jeg var i Holland. Der er hul i bunden, så jeg har sat et glas ned i hver.

 

claus20120709_103534 claus20120709_103525 claus20120709_103435

 

Jeg holder vældig meget af at arrangere blomster, men gør det af en eller anden grund alt for sjældent. Sært, for jeg nyder i den grad, når jeg endelig får det gjort.

 

 

claus20120709_103405 claus20120709_103457 claus20120709_103349

 

Vil nu prøve at være lidt flinkere til det hen over sommeren. Især hvis I har lyst til at se dem her på bloggen.

 

claus20120709_103345 claus20120709_103330 claus20120709_103233

25 kommentarer:

 1. Så otroligt vackra vaser, och blommor! Det är en härlig tid med allt överflöd i trädgården, så då får man passa på att fördela det jämnt in i huset också! Ha det gott! //Marie

  SvarSlet
 2. Det er dejlige, smukke og stemningsfulde buketter, du har lavet i de skønneste farver. Jeg kunne godt tænke mig løbende at se flere buketter i flotte vaser.

  SvarSlet
 3. Hej Claus
  Jeg elsker også at plukke blomster og nænner det gerne, især hvis buketten skal foræres væk. Faktisk plukker jeg nok flest buketter forår og efterår til mig selv, for så nyder jeg blomsterne mere indenfor. Dine buketter er meget delikate i farverne og vaserne er også skønne! Selvfølgelig vil vi gerne se flere...
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 4. Kære Claus,

  Pragtfuldt at se buketter fra haven, de er så sommelige og "uformelle/romantiske" i forhold til buketter lavet af købte snit blomster. Jeg elsker selv at hente blomster ind fra haven, blandet med krydderurter. Så anderledes end dem jeg laver arbejdsmæssigt, som jo af gode grunde primært består af blomster fremdrevet til formålet. Er sikker på at vi er mange, der vil glæde os til at se flere af dine buketter.

  Mange hilsner Jan J.B.

  SvarSlet
 5. Bare fortsæt.... de er meget skønne og jeg kan næsten dufte dem gennem skærmen. Jeg glæder mig til den dag jeg har nok til at plukke ind selv - der skal mange til "nok".

  Regnvejrshilsner fra Ulla

  SvarSlet
 6. Du verden, for noen flotte blomsterbuketter! Det er deilig å kunne nyte blomstrene inne også!

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  OM VI VEL, Dinne skønne buketter kan man ikke få for mange af, vis du bare løs, jeg vil glæde mig over hver og en der bliver vist her på bloggen.
  Dem du viser her idag på bloggen er bare så bedårende at man bliver hængende længe ved hvert et billedet, samtidig skal man passe på at mundvandet bliver hvor det skal.

  Knus herfra det efteråragtige midtfyn, Pia

  SvarSlet
 8. Kære Claus
  dine buketter er underskønne, lige den farveskala jeg er helt vild med. Og variationen i buketterne er sublim.

  Jeg elsker havebuketter. Især som forholdsvis små rokokobuketter, så man ikke plyndrer haven helt.

  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 9. Kære Claus
  dine buketter er underskønne, lige den farveskala jeg er helt vild med. Og variationen i buketterne er sublim.

  Jeg elsker havebuketter. Især som forholdsvis små rokokobuketter, så man ikke plyndrer haven helt.

  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 10. Kære Claus.

  Du glæder mig. Tak!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 11. Hej Claus.
  Skønne buketter. Selv nænner jeg stort set kun at plukke til andre, fx. små værtindebuketter. Men jeg har det som dig. Jeg elsker også at plukke buketter og sætte dem kreativt sammen. Havde jeg samme overdådighed i haven som du, ville jeg helt klart også forkæle mig selv med en buket noget oftere. Men jeg er på rette vej, og der kommer til stadighed flere blomster ind i min have. I mellemtiden vil jeg glæde mig over dine billeder af de skønne buketter, som er til god inspiration. Du måtte dog gerne sætte et par enkelte navne på, så vi kan se hvad det er for en slags blomster du har plukket. Det sker jo du viser noget vi her ude bag skærmen bliver helt vilde med. Det er vist mere reglen end undtagelsen, for mange af os i hvert fald.
  Med venlig hilsen
  Malene, Lad romantikken blomstre.

  SvarSlet
 12. Kære Claus.
  Buketter er altid skønne, så du må meget gerne løbende gengive din kreativitet udi blomster arrangementer, her på bloggen. Det glæder mig altid meget, at se dine smukke buketter.
  Dejlig farvesammensætning og nogle fine unikke vaser. Den ´violette´ rose, som ser helt vidunderlig ud, er det mon Belle de Crecy ?
  Regnfulde og blæsende hilsener,
  Iris.

  SvarSlet
 13. Skønne skønne buketter. Med dit blomsterhav i haven kan det vel dårligt ses at du plukker en buket i ny og næ. Og vi andre glæder os over at se dem, pluk endeligt flere
  Mette

  SvarSlet
 14. Hej Claus.

  Så smukke buketter. I år har jeg plukket flere blomster end jeg plejer, men da vejret i den grad ødelægger mange blomster, er det da bedre at få dem plukket i tide og nyde dem indendørs. Jeg vil glæde mig til dine fremtidige buketter, så pluk endelig løs.

  Hilsen Jette, Kr. Hyllinge

  SvarSlet
 15. Fantastisk farvesammensætning! En lille gennemgang af blomstrenes navne ville være dejligt.
  Mange hilsner
  Carina

  SvarSlet
 16. Kære Carina - det tillader min tid desværre ikke.

  SvarSlet
 17. @Carina: der er blandt andet stjerneskærm, floks, scabiosa, roser, ærteblomst og lodden løvefod. Hvis du googler, kan du sikkert nemt selv sætte navn på hvilke, der er hvem.

  Håber det er ok, Claus.

  Helle

  SvarSlet
 18. Hvis det er noen trøst er jeg akkurat som deg Claus. Liker å arrangere blomster, men gjør det nesten aldri. Flotte buketter du har her. Her om dagen laget jeg kranser av "Løvefod" som du kaller det. Bare av blomstene. Kransen er grønn en god stund og så blir den brun. Kan henge hele vinteren i gjennom. For den som er interessert finnes bilder på min blogg.

  Brita

  SvarSlet
 19. Kjære Claus. Du lager de skjønneste buketter! Det er en fryd å se:)

  SvarSlet
 20. Det ser meget smukt ud..

  SvarSlet
 21. Kære Claus,

  hvor er det nogle smukke buketter, du har kreeret. Jeg er glad for at høre, at du vil til at unde digselv den store glæde det er, at bringe noget af haven ind i huset. Med de store mængder blomster du har, vil det næppe kunne ses, hvis du flittigt plukker ind til alle de skønne vaser du har.

  Jeg slutter mig til heppekoret. Vil også meget meget gerne se mange flere af dine pragtfulde havebuketter her på bloggen.

  Knus og forventningsglæde.....

  SvarSlet
 22. Kære Claus
  Så smukke buketter. Jeg kan se at jeg ikke er den eneste der er vild efter at vide navnet på den underskønne rose ;-)
  Mange have knus Gro

  SvarSlet
 23. Kære Gro - der er tale om forskellige roser.

  SvarSlet
 24. Mon Burgundy Ice og Reine des Violettes er skudt helt ved siden af...?

  Hjerteligst hende, der iler ud til planteskeen NU!

  SvarSlet
 25. Smukke buketter. Hvad hedder den lyslilla lille blomst?

  SvarSlet