Det sker ikke så sjældent ...

... at jeg passerer et motiv, jeg må forevige.

 

Ind til siden og frem med kameraet!

 

claus20120723_135117

 

Denne dejlige ’buket’ kom jeg forbi i går. Den måtte jeg lige have et billede af. Vi skal huske at glæde os over de små ting.

9 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Det er så rigtig sagt, at man skal huske at glæde sig over de små ting der kommer på ens vej, Man ved aldrig hvornår alt bliver vendt på hovedet og man bliver nødt til at finde nye veje at gå. Det er som jeg plejer at sige, at man skal huske at leve og nyde dagen i dag, man ved ikke hvad man vågner op til i morgen. Sådan er det gået for mit egnet vedkommende, rask da jeg gik i seng, syg da jeg vågnede næste morgen, alt vendt på hovedet og nu havnet på førtidspension, en kæmpe elefant der skal sluges, når man ikke mener man var/er færdig på arbejdsmarkedet. Mangler stadig at sluge snablen, det varer vist lidt endnu, inden det er gået helt op for mig at den epoke er slut.

  Tusind tak for dine altid inspirerende indlæg, Claus, som du lægger på din blog og alle dine skønne bøger. Selvom jeg har fået svært ved at læse, bliver de nydt til fulde og giver rigtig meget glæde og inspiration, især i de dage hvor alting kan være lidt svært at forholde sig til pga helbredet. Man kan ikke undgå at blive i godt humør, når man ser de fantastiske gode og dejlige billeder du altid viser.
  TAK FOR DET. Jeg glæder mig, som "et lille barn til juleaften" til alle dine nye dejlige bøger, der er under opsejling.

  Skønne steder du har besøgt de sidste uger, det giver virkelig krible krable helt ud i fingerspidserne, når man får så skønne perler vist.
  Der er desværre ikke så meget krible krable i mig i øjeblikket.

  RIGTIG GOD SOLSKINSDAG til dig Claus, men også til alle i andre der sidder og puster her i den pludselige sommervarme der er kommet.

  STOR OG VARM HILSEN til Jytte og John, håber at er vel oppe ved jer.

  KÆMPE SOLSKIN KNUS herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 2. Kære midtfynske Pia.
  Det lyder, som om du har været en svær tid igennem og stadig har mange trængsler foran dig. Jeg håber ikke, at du får snabelen i den gale hals, når du når dertil. Håber det bedste for dig
  Venligst Egtved-Pigen

  SvarSlet
 3. Der er de, mine nydelige danske valmuer :). Jeg skal på fototur til Danmark neste sommer, med bølgende valmueenger som mål.
  Men først blir det havetur til Jylland i august. Gleder meg usigelig og vanvittig mye! Endelig skal jeg til mitt kjæreste ferieland igjen.

  SvarSlet
 4. Kære Ninni - vi er sørme også nogle, der glæder os rigtig meget til at se dig. Klem fra Claus

  SvarSlet
 5. Stort smil og klem, kjære Claus

  SvarSlet
 6. Hej Claus. Tag en køretur på de små veje på Mols en dag, der findes den danske grøftekant i fuldt flor stadigvæk, dejligt at det findes endnu. Valmuer, kornblomster, cikorie, rølliker, Regnfang, og mange andre, SÅ skønt et syn
  Mvh
  Mette

  SvarSlet
 7. Hej Claus.
  Kørte selv den vej da jeg i søndags skulle besøge mine forældre i Glamsbjerg. Og ærgrede mig over, at kameraet lå hjemme.
  Kan til fulde støtte Mette i, at der er mange skønne grøftekanter på Djursland lige netop nu.
  Mange hilsener Elsebeth

  SvarSlet
 8. Kære Claus.
  Åh ja, vores skønne, skønne Danmark. Jeg har lige været på tur ned gennem Jylland, til Sydfyn, over Sjælland og ned til Falster. Næsten uden motorvej og fast tidsplan. Herligt!
  Skulle du komme i nærheden af Vordingborg, kan jeg anbefale et kig på byens blomsterudsmykning. Overvældende smukt er alle kummer, altankasser og hængende kugler, holdt i samme sammensætning. Vi skulle bare rundt om Gåsetårnet men måtte finde parkering og ud med mobiltelefonen for at tage billeder.
  Rigtig god sommer.
  De bedste hilsner fra Karin, Mejlby.

  SvarSlet
 9. Det er så dejligt at se vores gode gamle grøftekanter med de mange smukke blomster er på vej tilbage i billedet. At se kornblomst og valmuer på det er første stykke af kornmarkenre er en lise for sjælen :)

  SvarSlet