En tur til Nordjylland

Jeg kører stadig rundt på Sjælland og fotograferer drivhuse, Men i næste uge er det Nordjylland, det gælder. Så skal jeg selvfølgelig omkring Hune.

 

 

Mon nogle af jer har været der i år?

 

21 kommentarer:

 1. Hej Claus
  Var der i lørdags på den årlige pilgrims tur :0)
  Smukt selv efter en masse sommer regn.
  Bestemt en rejse værd!
  Go' aften
  Martin, Silkeborg

  SvarSlet
 2. Smuk, tyk have, dejlig lys ...
  Hilsner fra den sydlige Polsk.

  :o)

  SvarSlet
 3. Var i Hune forrige uke. En fantatisk herlig hage som gav meg masse inspirasjon.

  Jijji

  SvarSlet
 4. Ja, har været der i år for første gang, og det var en fantastisk oplevelse og ikke sidste gang.

  SvarSlet
 5. Jep, har også været i Frankrig i maj og se haver, men man får mindst lige meget ud af, at se haven i Hune... ;-)

  SvarSlet
 6. Ikke endnu, men drømmer da om det.

  SvarSlet
 7. Heisann! Jeg var der den 1juli,i forbindelse med feriereise i Danmark/Sverige. Da var jeg så heldig å få møte deg Claus der,det var jo selvsagt ekstra stas.det var jo pga av deg at jeg oppdaget "Haven i Hune"! Det var en fantastisk hage- skapt av et fasinerende ektepar...Jeg kjøpte bøkene om Anne Just og hennes hage,de er begge "pageturnere". Jeg kommer til å besøke denne Hagen flere ganger. Ellers så har jeg fulgt din blogg med stor interesse,helt siden dag en! Claus,du gir utrolig masse av deg selv og er en alltid like stor inspirsjon . Takk :-))). Beste hilsen Kjersti

  SvarSlet
 8. Hei Claus, så gode opplevelser mange har hatt i denne hagen, forstår jeg at vi har mye å glede oss til. Og gjett om vi gjør!!! Deilig å tenke på at vi har god tid, og riktig kan ta inn opplevelsen. Man kan forestille seg hvordan det er gjennom bildene, men opplevelsen av å være til stede er noe helt annet.

  SvarSlet
 9. Kære Claus.

  Drømmer stadig.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 10. Jeg har også været der i år for første gang :-D
  Fantisk oplevelse! Det kan anbefales at overnatte på have hotellet. Så får man en fredelig aften/morgen i haven :-)
  K.Gro

  SvarSlet
 11. Ja det var jeg i torsdags - og det var skønt rigtig skønt :)

  Dog var jeg ked af at se at buksbom kuglerne var gået til i vinter inde i skovhaven. Men det bliver der jo rettet op på igen ved jeg.

  God tur og ha en dejlig dag

  SvarSlet
 12. Ja, jeg var der i går :) Laver netop et indlæg om det lige nu...

  Dejlig have, som jeg første gang besøgte for ca. 6 år siden, da Anne levede.

  God tur til Nordjylland.

  Ulla

  SvarSlet
 13. On The Road Again - Husk at tanke godt op ;-))
  Vi (læs jeg) ser meget frem til turen til Annes have, om et par uger.
  God tur mod Øst og Nord.

  Kh.
  Karina

  SvarSlet
 14. Har for en lille måneds tid siden været i haven for første men absolut ikke sidste gang. Hvilken rolig/afslappet stemning
  Kærligst
  Egtved-Pigen

  SvarSlet
 15. Desværre, Claus, men det står øverst på listen. Sikke du får set dig om for tiden, selvom vejret er noget ustadigt. Vi lægger turen mod solskinsklippeøen imorgen og håber de har bedre vejr.

  SvarSlet
 16. Ja,jeg var der også den 1. Juli, hvor jeg havde den store glæde at hilse på dig. Du er efter hånden blevet min haveguru. Tusind tak for alle de gode råd og inspirationen.
  Foruden glæden ved haven nød vi også en dejlig pianist, som spillede i atelieret.
  Har været i haven to gange før. Navnlig den første gang var helt fantastisk. Det var lige i tulipanens storhedstid. Jeg var helt overvældende, og så var Anne der også selv. Det er helt utroligt hvad hun og Claus gik skabt på den dårlige jord.
  Hilsen Ida

  SvarSlet
 17. Kære Claus.

  En drømme dejlig have.
  Specielt den gule have og rosenhaven. Skønt med alle de små stier som rigtigt giver indtryk af en eventyr have. Alle steder var der grønt. Pigerne holdt mest af grisehuset og broen over den lille sø. De er 2 og 5 år.
  Vi havde to overnatninger på have hotellet, som varmt kan anbefales.

  Hilsen Rikke.

  SvarSlet
 18. Skøn have. Jeg var der for første gang i starten af juni og har lagt et indlæg herom på min blog den 6. juni.

  SvarSlet
 19. Hej Claus
  Sidder netop i sommerhus 800 m fra Annes have. Var på besøg der igår. Hvor er der bare dejligt, men hold op hvor var der mange mennesker. Man må sige at det er et livsstykke uden lige. Var også fascineret af se hvor spændende selve huset var indrettet ( det man kunne se udefra) Virkelig flot.
  Julie

  SvarSlet
 20. Hej jeg skal derop i vores ferie i uge31 og jeg glæder mig, håber også jeg når andre haver deroppe.. Hilsen Helle

  SvarSlet
 21. Ser ut som Ann Just's trädgård, saknar hennes program.
  Mariana

  SvarSlet