Endnu en god ide

I aften er jeg på besøg hos mine gode venner, Thomas og Mette, som jeg skrev om i 'Hemmelige haver'.

 

 

Her så jeg endnu en god ide, nemlig et tyndt 4 mm armeringsnet skruet fast på en mur, som klokkeranker klatrer op ad. Enkelt, billigt og effektfuldt.


 

10 kommentarer:

 1. ja hvis bare de ville gro med alt det regn ;0)

  SvarSlet
 2. Jeg har flere af disse net i haven til både klatrehortensia, roser og klematis.

  SvarSlet
 3. Hei. Takk for fin have blogg. Lærer mye. Jeg er stolt eier av en liten hage, men den er godt utnyttet. Roser, pelargonium i alle farger, bær og frukt. Siste tilskudd er et epletre på 1 stamme. Mitt spørsmål er, jeg har 2 nye Clematis , som vokser og trives. Hvordan beskytter jeg de om vinteren og når og hvordan skal de klippes? Bergliot, fra Norge.

  SvarSlet
 4. Det er en god løsning til klatreplanter. Måske den kan bruges hos os? Tænker lige...
  Fortsæt bare din tur og send gerne flere gode ideer. Tak :)

  SvarSlet
 5. Er den så lavet, så man kan tage den ned, når huset skal males?
  Ellers må jeg skyde en lang pil efter den ide :-(

  Hilsen Heike

  SvarSlet
 6. Ja, rionet er en rigtig god ide: luftigt og elegant.
  Jeg bruger dem meget, og lige nu står der nogle 'ark' og venter på, at min søn og børnebørn kommer om en halv snes dage. Så skal de nemlig rulle dem sammen til brede rør, sådan som Anne Just for snart mange år viste det i en af sine TVudsendelser til støtte for fritstående clematis i bedene.
  Hun havde vist fået sine tårne samlet af en smed; men kan man mon ikke selv samle dem med noget loddegrej? Er der nogen derude, som har erfaring derudi?
  Glædelig sommer
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 7. Til Jytte! Jo, det er nemt. Min mand klipper først 4 sektioner af rionettet, derefter bukker han ved hjælp af et bræt, og til sidst lodder han hjørnerne til det fineste tårn. God fornøjelse. Vh, Jane

  SvarSlet
 8. Super genial ide

  SvarSlet
 9. Hej Bergliot
  Clematis behøver, som regel ikke at blive vinterbeskyttet, men man kan altid smide et par granris ved foden for at være sikker på at de ikke tager skade.
  Du skal undersøge, hvilken beskæringsgruppe dine nye clematis hører ind under, der findes tre grupper : 1, 2 og 3. Prøv google, så finder du svaret.
  Kh.
  Karina

  SvarSlet