Et triumftog

Ja, det er store ord, men jeg vil altså gå så langt som at kalde denne tur for et sandt triumftog.

 

20120703_155808

 

Der bliver åbnet så mange døre for mig, og jeg ser de skønneste steder. De drivhuse, som jeg bliver præsenteret for og fotograferer, er ganske enkelt unikke, men jeg ’gemmer’ de fleste til min bog.

 

20120703_155956 20120703_155835

 

Alligevel vil jeg jo meget gerne dele mine oplevelser med jer, så I skal se billeder fra de skønneste haver. Vent blot til senere i dag, så kommer der billeder fra en rigtig skøn engelskinspireret cottage-have. Den er værd et vente på!

 

20120703_160046

 

Jeg ’ligger’ på landevejen meget af tiden, og i går kørte jeg da også mellem fire- og femhundrede kilometer. Men det er en sand fornøjelse i dette skønne land.

 

 

20120703_160029

 

I den grad nyder jeg blomsterne langs vejene, og heroppe er der lige nu skyer af natviol er. Sikke et syn og sikke en duft. Flere steder har de blandet sig med lupiner. En skøn kombination …

11 kommentarer:

 1. God morgen Claus,

  Sikke en morgen at vågne op til. Herlige billeder endnu engang - især den store spirea fanger mig. Har en klemt godt ind i en krog mellem en stor bøgehæk og syrener. Den må frem i lyset. Her ser den jo aldeles storslået ud.
  Rart for dig med en god vejrudsigt.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 2. Takk for fine bilder! Kanskje godt at man ikke kan suse av gårde i høyt tempo på landeveien i Norge. Det er jo mye 60 grense. Håper resten av dagen blir like fin!

  SvarSlet
 3. Ja Norge er et meget smukt land at køre i, selv om det kan tage mere tid end i Danmark pga. bjergene.

  Sidste år var jeg på Husnes for at fotografere haver og besøge Norges eneste Baroni i Rosendal, som har det mest fantastiske Drivhus lavet til deres cafe. Det skulle du se og er du i nærheden så kør forbi :)

  Jeg glæder mig allerede til at se mere, fra Norge for nordmændene gør rigtig meget ud af deres haver selv med de store udfordringer det er at dyrke sin have på klippegrund.

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Tusind tak for alle de fine billeder du viser os fra vores naboland.
  Den ene skønne perle efter den anden hiver du frem af ærmet, man skulle tror du var sporhund, med den gode næse du altid har. Dejlige overnatningssteder, flotte haver og ikke mindst skønne mennesker der kappes om, at gøre det så godt for dig som muligt.
  Godt at du finder nogle dejlige væksthuse du kan bruge i din kommende bog, den vil jeg glæde mig rigtig meget til.
  Forsat god tur rundt.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 5. Norske haver kender jeg ikke så meget til, men det er - sammen med Skotland - det smukkeste land i Europa, jeg nogensinde har været på ferie i, så ja, du har sikkkert rigtigt meget flot at se på. Glæder mig til at se haven.

  Helle i Schweiz

  SvarSlet
 6. Norge måste vara världens vackraste land!

  /Ruben

  SvarSlet
 7. Kære Claus,

  et mageløst smukt syn med de forvildede natvioler. Hvor er det malerisk og poetisk. Duften må have været fuldstændig berusende.

  Tak fordi du deler al skønheden du oplever, med os.

  Håber dagen idag bringer nye spændende blomstereventyr.

  Grønne hilsner til alle

  SvarSlet
 8. Kjære Claus. Det er så utrolig spennende å se alt det vakre du finner i vårt land! Det er så herlig å se at også Norge kan by på fanttastiske hager og drivhus. Jeg må si som Pia, Man skulle tro du var en sporhund..du finner alltid de vakreste steder. Det må være en egenskap som du er født med:) Jeg gleder meg veldig til de bilder du vil vise oss senere i dag! Ønsker deg en god dag. Klem fra Ellen.

  SvarSlet
 9. Kære Claus
  Tak, for at du deler dine oplevelser med os, og at vi altid kan se dine skønne billeder.
  mange hilsner
  Ane

  SvarSlet
 10. Det ser fantastisk eventyrligt ud. Hvor er det skønt, at det får lov at stå vildt rundt omkring, til glæde for forbipasserende. Og os, der er med på en kigger ( og allerede HAR skrevet den nye drivhusbog øverst på ønskelisten )

  SvarSlet
 11. Det er jo en helt viunderlig natur du viser. Minder meget om Sverige - mon det er der?? eller er det Norge?? Det er nogen tid siden jeg har været i blogland :-)

  Nå, men vil ønske dig fortsat god tur rundt i landet :-)

  SvarSlet