Ikke til at undvære

Den lille fine middelhavsprydløg, Allium sphaerocephalon, er en af de skønneste sommerløgvækster, jeg kender.

 

claus20120725_190241

 

Disse små prydløg kan man ganske enkelt ikke få for mange af, for de passer ind i de fleste sammenhænge.

6 kommentarer:

 1. Jeg er helt enig, og lagde derfor ca. 50 løg i foråret spredt rundt i bedene. Tænker at tidspunktet må have været helt forkert, for det eneste der er komnet ud af det, er nogle slatne græslignende ting der ligger hen ad jorden:-/ Alt andet i mine nyanlagte bede vokser og blomstrer så det er en lyst. Blot ikke middelhavsprydløgene.

  SvarSlet
 2. Du har helt ret i at de er svære at undvære. Jeg flyttede mine i efteråret, og syntes de var lidt sene om at komme i gang. Men nu tager de revanche. Jeg skal helt sikkert have lagt flere.

  SvarSlet
 3. De er helt sikkert fantastiske!! - er også meget glad for mine. Hos mig står de bl.a. i kombination med høstanemone, violfrøstjerne, fingerbøl og kæmpeverbena - de er skønne!

  SvarSlet
 4. Jeg er også meget glad for mine, de er flotte mellem stauderne.
  Tak for den gode video af dine smukke bede, jeg måtte se den uden lyd, men synet af alle de skønne spir, klokkerne, violfrøstjernerne og solhattene på vej kunne jeg sagtens nyde - virkelig flot komponeret.

  SvarSlet
 5. Jeg har prydløgene på første år i min have. Troede ikke de blev til noget i starten, men de står fint nu, 100 stk. på 10 m2.

  Det undrer mig iøvigt at der ikke er bier, blomsterfluer og sommerfugle på dine billeder/filmklip. Mine bede er altid fyldt med et mylder af disse dyr.

  SvarSlet
 6. Disse prydløg var i Bilka kassen. Jeg havde glemt at jeg havde lagt dem. Så det var en ekstra gave, at der er lilla trommestikker i mit bed. Dem skal der lægges flere af til efteråret
  mvh
  Jytte

  SvarSlet