On the road again

I disse dage og uger er jeg på vej rundt for at fotografere drivhuse. Lige nu er det Danmark, det gælder, og jeg opleveer de mest fortryllende steder.


For eksempel drivhuset her, som jeg netop har fotograferet til min nye drivhusbog, der udkommer til november. Et godt stykke over hundrede unikke drivhuse skal jeg rundt - ikke kun i Norden, men også ud i Europa - og fotografere.

Titlen på bogen bliver: 'Vismig dit drivhus ... og jeg ved, hvem du er!'

 

13 kommentarer:

 1. Til min bestyrtelse ser jeg ingen kommentarer. Ja, forstå det den der vil. Jeg ønsker mig så meget et drivhus, men det skal ikke være et hvilket som helst drivhus. Kigger mig omkring på blogge både i Danmark og Sverige, og bliver fortryllet af folks kreativitet rundt omkring. Jeg kigger videre, og jeg kigger bestemt ind her igen :D

  SvarSlet
 2. Det ser dejligt ud, jeg glæder mig til bogen. Jeg har fundet rigtig meget inspiration i din første drivhusdrømme bog.
  Sommerhilsen
  Susanne

  SvarSlet
 3. Gleder meg til denne boken. Som mange andre drømmer jeg om drivhus, og det skal ikke være masseprodusert. Demed tenger jeg ideer. Jeg var for noen uker siden i Gamlebyen i Aarhus og der var det to yndige gamle drivhus, det ene med masse pelargonier.

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  Igen på farten, ud og opleve. dejligt, det kommer rigtigt mange tilgode at blive inspireret igennem dig og dine billeder.
  Yndigt og fascinerende drivhus. Det allerbedste angående drivhuse er, at der INGEN fascitliste er på, HVORDAN et drivhus skal og bør se ud. Kreativiteten og fantasien længe leve.
  God og fornøjelig rejse og god vind med bogen ;0)
  Kærlig hilsen,
  iris.

  SvarSlet
 5. Hei Claus
  Koselig drivhus og veldig fint med de stramme linjer rundt. Det rydder liksom opp. Fint at folk bruker av tilgkengelig materiale.

  Hilsen Unni

  SvarSlet
 6. Kjære Claus.
  Jeg gleder meg virkelig til å lese denne boken når du er ferdig med å reise rundt og dokumentere! De drivhusene du har vist hittil er både spennende og lekre!
  Jeg har et ferdigkjøpt drivhus selv og er i gang med å skulle bygge et drivhus nummer 2. I den sammenheng lurer jeg på om du også kommer til å skrive litt om innredning, smarte tips til funksjonalitet og lignende, eller er det drivhusenes utseende som er i fokus?
  Kos deg på din drivhusjakt rundt om i Norden og Europa! :-D

  SvarSlet
 7. Det er virkelig nogle flotte og originale drivhuse som bliver foreviget i din bog :-D
  K.Gro

  SvarSlet
 8. Hei Claus
  Koselig drivhus. Liker veldig godt hekkene de har rundt drivhuset som på en måte holder tak i og strammer opp alt det koselige med vinduene. Fin helhet:)

  Hilsen Unni

  SvarSlet
 9. Kære Claus

  Du er en fabelagtig have- og drivhusfinder!

  SvarSlet
 10. virkeligt flot drivhus;) håber ikke du viser alt for mange drivhuse her på siden, der skulle jo gerne være noget nyt som vi ikke har set før, når bogen udkommer:9
  C.D.F.

  SvarSlet
 11. Den ønsker jeg mig i julegave !

  SvarSlet
 12. ..... smart med de i hækken forsænkede urtepotter - DET har jeg aldrig set før, jeg synes det er SMART

  SvarSlet
 13. Sikke en titel;) Det bliver garanteret en inspirerende bog.
  Dette drivhus er i spændende og specielt og flot placeret i omgivelserne.

  SvarSlet