Rejsende i drivhuse

Nu begynder min Norgestur at lakke mod enden. Men jeg må sige, at det har været den skønneste og mest udbytterige tur. Trist er det dog, at min computer driller, og da det er den, alle mine billeder, som jeg tager, bliver overført til, kan jeg ikke vise dem her på bloggen. Men når jeg kommer hjem på søndag, bliver problemet givetvis løst, og så skal I se billeder fra de skønneste norske haver. Det lover jeg.

 Nu sidder jeg i lufthavnen og venter på at blive kaldt ud til flyet, der skal fragte mig til Bergen. Der skal jeg besøge et par drivhuse, og jeg skal nok fotografere med ipad'en, så I får et stemningsbillede.


Jeg føler mig som en rejsende i drivhuse. Og det job er slet ikke så ringe endda. I morgen går turen ned gennem Sverige til Varberg, hvorfra jeg sejler over til Grenå. Glæder mig i den grad til at gense min have med nyklippede hække.

 

 

2 kommentarer:

 1. Kære Claus.. Hvor er det dejlig at følges med dig i Norges land. Sikken en flot flyver på billedet, vær nu sød ved personalet...hi hi. Jeg selv er på vej til et land hvor haver ikke lige er mig og hvor de går med små bitte skridt.. Ha det godt , kærlig hilsen Paw..

  SvarSlet
 2. Kære Claus.
  Hvor er det ærgerligt når teknikken driller. Hvem har ikke prøvet dét ... men det er jo altid dejligt at ha´ smukke billeder fra et smukt land, til gode.Glæder mig.
  Fortsat rigtig god rejse.
  Kh, Iris.

  SvarSlet