Som brændende fakler

Når man ser et billede som dette, synes jeg, at der er god mening i, at jeg har døbt mit rødorange bed ’Flammebedet’.

 

20120725_184408

 

Se for eksempel her de imponerende Cleopatras nål, Eremurus. ’Pinokkio’ er sortnavnet. Fine ikke?

9 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Hvor er Cleopatras nål skøn, den passer bare rigtig flot ind i flammebedet, den må jeg se om jeg kan opdrive til mine egne flammebede her på matrikel.
  Dejligt gensyn med din flotte og dejlige oase, den kan man bare ikke få nok af. Jeg beundre den i høj grad, hver gang du lægger nye videoer her på bloggen.
  Glæder mig allerede til den næste video, når du kommer hjem fra din foto safaritur i det nordjyske.
  God tur og hils hvis du kommer forbi Jytte og John.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  H

  SvarSlet
 2. Ih, hvor er det pænt, Claus!
  Jeg har i flere år ønsket mig nogle hvide Eremurus i mit rosen/træpæonbed; men de er ikke til at opdrive i den farve. Nu har du imidlertid for Gud ved hvilken gang givet mig en ny idé. Der skal selvfølgelig være nogle orange e. og i det hele taget nogle flere planter à la dem, du viser. Der mangler nemlig noget efter, at alle roserne og valmuerne er blomstret af. Det ser lidt trist ud for tiden.
  Nu skal jeg så bare passe på, at jeg ikke får anskaffet noget rådyrguf. Skønt man kan aldrig vide. I år æder de omtrent alting, også planter, som de tidligere er gået uden om. Jeg er efterhånden lidt træt af dem, de søde bæster.
  Det er dejligt, at du så ofte beretter om, hvor megen glæde du har af at ture rundt både nært og fjernt.
  Fortsat god arbejdslyst
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 3. P.S. Er det en slags liljer på billedet nederst i højre
  hjørne?

  SvarSlet
 4. - SÅ fine :)

  kh Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet
 5. Du er efterhånden skyld i at min ønskeliste til haven, er ved at blive alt for lang:-)

  Jeg ser ofte nogle stauder på din blog, som jeg simpelthen må eje, men dine skønne billeder sælger jo også bare.

  SvarSlet
 6. Uha - de er nemlig så fine!
  Gad vide om du har købt dem som plante eller som knold. Har ledt og ledt efter dem på planteskolerne, siden jeg så en fin variant i West Dean Garden sidste år - men uden held. Jeg må nok på nettet, kan jeg tænke mig.

  SvarSlet
 7. Hvor er det bed bare en fryd for øjet!

  SvarSlet
 8. Kære Jytte - det er Alstroemeria.

  SvarSlet
 9. De er så fine. Købt selv 3 knolde for et par år siden, desværre er der kun en tilbage i år og den blev ikke mere end en meter høj. Så jeg tvivler på den kommer næste år :-(
  Mette

  SvarSlet