Video d. 1-7 2012

10 kommentarer:

 1. Gun-Britt Persson1. juli 2012 kl. 09.50

  Visst är det gulvita vackert men jag undrar om du inte tänkt på att ta in en kontrastfärg som ännu mer skulle lyfta fram det ljusa?

  SvarSlet
 2. Helt igennem eventyrligt at se din have.
  Jeg har et helt praktisk spørgsmål, da jeg kan se bøgehækken i baggrunden. Hvordan klipper I den, så blomsterne ikke bliver ødelagt af hækaffald?
  Jeg vil gerne selv anlægge en blomsterbed langs bøgehæk, men er i tvivl om bladeproblem og hækkeklipning:)

  SvarSlet
 3. Det er skønt at starte en formiddag med at kigge på din smukke blog. Sikke en dejlig film.

  SvarSlet
 4. Smukt, lyst og lækkert! Mig har du fået smittet for længst med den gule! Det måtte selvsagt blive bagerst i haven modsat huset, som er okkergult. Men sig mig lige...er dine limelight så langt fremme? Nå, jeg må glæde mig over min store Pilgrim, som vokser op i et gammelt æbletræ - den rose er uimodståelig!
  God tur - hilsen Pia

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Tak for endnu et kig ind i dit vidunderlige univers. Suk ja, din gule afdeling er ganske uimodståelig. Jeg indrømmer blankt, at der i år er hoppet en del måneskinsgule planter op i kurven, som har tænkt sig at blande sig i mit lille hvide bed. Helt inspireret af dit skønne gule bed. Nu kan der skrives bøger om det jeg ikke forstår (!), men hvordan kan du stadigt have den langsporede gule akeleje i blomst? Er den hjemmelavet fra i år mon? Og klipper du også den ned når den er afblomstret? Nå, jeg spørger vist lidt meget, og du er på farten, så jeg må muligvis plage nogle andre for svar. God tur nordpå og kør nu forsigtigt!

  SvarSlet
 6. Hej Claus.

  Tak for dejlige videoer, hvor er din have dog flot---
  God tur til Norge.
  mange hilsner jmn

  SvarSlet
 7. Kære Claus,

  En sand fornøjelse at se din video. Jeg har selv (langt hen af vejen inspireret af dig) lavet et gult hvidt bed....og jeg nyder synet af det SÅ meget - og the Pilgrim er en selvfølge :)

  Det beddets første vækstsæson, så det er ikke helt tæt endnu, men det kommer.... En af mine yndlinge i det bed er Kronprinsesse Mary rosen, som står fin og kompakt sammen med den hvide Clair Austin rose.

  God tur til det nordlige :)

  SvarSlet
 8. Hej Nette
  Den langsporede gule akeleje blomstrer også stadig i min have i modsætning til de almindelige akelejer. Den kommer også lidt senere i blomst, men har en meget længere blomstringsperiode.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 9. Kære Pia

  Mange tak for svar. Jeg købte en i Geografisk Have og den hænger lidt med ørerne.

  SvarSlet
 10. Hej Claus,

  Hvor er der mange nuancer af grønt - jeg er overbevist om, at du har dem alle i din have + lidt flere.
  Jeg kan godt se, at jeg bliver nødt til at prøve The Pilgrim rosen en gang mere - så bare et andet sted i haven.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet