Video d. 25-7 2012

5 kommentarer:

 1. Det var da skam, du ikke kunne huske hvad den hvide klokkeblomst hedder. Det kun jeg godt tænke mig til mit hvide bed. Endnu engang utrolig smuk sammensætning af blomster du har.

  Mvh JJ

  SvarSlet
 2. Utroligt, om morgenen går jeg ud og kigger i min have hvad der er sket siden i går - og nu ku jeg også lige se, hvad der sker i din have. Tak for lille rundvisning blandt violfrøstjerner, campanula, echinamin, den lille lilla løg etc.... : )

  SvarSlet
 3. Kære Claus.
  Tak for dejlige levende billeder fra din have ;-) Som altid, så ser det godt ud.
  Hilsen Lene fra Langeland.

  SvarSlet
 4. Det er utrolig flotte bede du har lavet. Har selv lavet et lignende bed, men er ikke tilfreds, for det er for kedeligt. Men det kan Kongelysene rette bod på tror jeg. Den skal jeg have sået og plantet næste år.

  SvarSlet
 5. Tak for endnu en dejlig video. Det erjo så flot alt sammen.

  Mange sommerhilsner fra Janne i Greve

  SvarSlet